ΕπιλεγμέναΛήμνος

Εμβολιασμοί στη Λημνο: Η αρχή (Τρίτη 12/1) γινεται, η συνέχεια όμως;

Τα πρώτα εμβόλια φθάνουν  στη Λήμνο και αύριο Τρίτη 12/1 θα γίνει ο Εμβολιασμός του Νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου μας. Το ίδιο  θα συμβεί και σε άλλα Νησιά της Περιφέρειας Β. Αιγαίου. Μας είναι άγνωστο προς το παρόν αλλά αύριο θα ξέρουμε αν τα εμβόλια θα είναι αρκετά για όλο το Υγειονομικό Προσωπικό.

Είναι γνωστό ότι έχουν ετοιμαστεί δυο  Εμβολιαστικά Κέντρα στο Νοσοκομείο και ένα στο Μουδρο για τις ανάγκες του γενικού  Εμβολιασμού, όταν έρθει αυτή η ώρα, άγνωστο προς το παρόν πότε.

Η αρχή γίνεται  αύριο με τους Υγειονομικούς θα ακολουθήσουν οι Ευπαθείς Ομάδες με βασικό κριτήριο την Ηλικία. Όσο πιο μεγάλος τόσο πιο νωρίς. Έτσι θα ελαφρύνει και το ταλαίπωρο, στα όρια του,  Νοσοκομειακό μας   υπόβαθρο.

Χαιρετίζουμε την αυριανή έναρξη και στη Λήμνο του εμβολιασμού, όμως επειδή ζούμε σε ένα άκρατο επικοινωνιακό σύστημα περιμένουμε και τη συνέχεια που πρέπει είναι άμεση και όχι σε ένα μήνα… γιατι είναι μύθος ότι “η αρχή είναι το ήμισυ του παντός

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button