ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Ενα σοβαρό περιστατικό στο Νοσοκομείο μας που “δεν έπρεπε να γίνει”

Η Καταγγελία στο  ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ  για ένα  αρνητικό περιστατικό στο Νοσοκομείο Λήμνου ήταν σαφής και επιβεβαιωμένη και  “δεν  έπρεπε  να γίνει”  όπως  μας  είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία  ο Διευθυντής του  Παιδιατρικού Τμήματος Δ. Κουμελάς, ο οποίος  όμως δεν ήθελε να κάνει  κάποια δημόσια δήλωση ενόσω διεξάγεται  διοικητική έρευνα.

Παιδί με ορό στο χέρι νοσηλεύεται στο Παιδιατρικό Τμήμα του Νοσοκομείο   και με τη μητέρα στο πλευρό του, η οποία κάποια στιγμή  διαπίστωσε ότι ο ορός είχε σταματήσει  να τρέχει  και να φουσκώνει το σημείο που ήταν  τοποθετημένος  στο χέρι του παιδιού.

Η μητέρα σε αδυναμία να κάνει η ιδία κάτι,  χτύπησε επανειλημμένα   το  το Κουδούνι του κρεβατιού  ζητώντας τη βοήθεια της  Νοσηλεύτριας βάρδιας χωρίς να υπάρξει ανταπόκριση και ενώ το χερι του παιδιού εξακολουθούσε να πρήζεται.  Η Νοσηλευτική  Βοήθεια ήρθε με τη χρησιμοποίηση  του  κινητού τηλεφώνου. Έτσι  η ροή  του ορού σταμάτησε  όταν το πρήξιμο στο χέρι του   παιδιού  έφτασε ως επάνω…

Όπως  μας  είπε  ο κ. Κουμελάς το περιστατικό ως  το σημείο που   εξελίχτηκε δεν ήταν επικίνδυνο  όμως ταλαιπώρησε, ειπε,  το παιδί το οποίο θα χρειαστεί να  μείνει μια  – δυο μέρες στο Νοσοκομείο μέχρι  να επανέλθει  το πρησμένο χέρι του σε καλή κατάσταση.

Το σοβαρό αυτό περιστατικό  ήρθε στη δημοσιότητα απο  συγγενικό πρόσωπο του παιδιού  που το ανέφερε στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ   για το οποίο διεξάγεται διοικητική έρευνα.

Φωτογραφία Αρχείου

 

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button