Επίκαιρα

Ενημέρωση για το μελάνωμα

                                                 Μύρινα, 24 Ιουνίου 2022

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΑΝΩΜΑ

Το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Λήμνου διοργανώνει Καμπάνια Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Δέρματος – Μελάνωμα. Σκοπός της καμπάνιας είναι να ενημερωθούν οι δημότες και συνολικά το κοινό για τη σωστή έκθεση στον ήλιο και για τους κινδύνους που μπορεί να διατρέχουν.

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης  θα βρίσκεται στον χώρο του ΚΕΠ Υγείας και των Κοινωνικών Δομών ( Κέντρο Κοινότητας, Κοινωνικό Φαρμακείο, Κοινωνικό Παντοπωλείο) έντυπο ενημερωτικό υλικό και δείγματα αντηλιακών για να διανεμηθούν στους πολίτες.

Επίσης το ΚΕΠ Υγείας δημιούργησε ένα κουίζ στο οποίο μπορείτε να κάνετε έναν πρώτο έλεγχο των γνώσεων σας για το μελάνωμα.

Μπορείτε να συμπλήρώσετε το κουίζ εδώ:https://forms.gle/DCMs7tgUuKkY5K3G6

Υπενθυμίζουμε ότι οι δημότες μπορούν να εγγραφούν στο Λογισμικό των ΚΕΠ Υγείας μέσα από την ιστοσελίδα: www.kepygeias.org, όπου θα λαμβάνουν μηνύματα υπενθύμισης για να προβούν στον έγκαιρο έλεγχο τους.

Γι’ αυτό τον λόγο παρατίθεται παρακάτω μαγνητοσκοπημένο βίντεο το οποίο σας παρέχει χρήσιμες πληροφορίες για τον προσυμπτωματικό έλεγχο του μελανώματος.

 

Δείτε το βίντεο στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://youtu.be/8UIxX3UrPug

 

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και προσοχή στον ήλιο.

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button