Λήμνος

ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ! Προς το Συνδυασμό Γιαρμαδούρου ο Σαρ. Πανταζής…

ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ! Προς το Συνδυασμό  Γιαρμαδούρου ο  Σαρ. Πανταζής...

Με μια Κυριακάτικη (!) (14-4-19) Απόφαση (αριθ. 68/2019) του Δημάρχου Λήμνου  Δ. Μαρινάκη  απαλλάσσονται των Καθηκόντων τους ο  Αντιδήμαρχος για την περιοχή του Μουδρου Σαράντης Πανταζής και ο Εντεταλμένος Δημ. Σύμβουλος Αντ. Παπαλιάς για λόγους “δυσαρμονίας συνεργασίας”

Πρόκειται για δυο βασικά στελέχη κατά  τη θητεία  της σημερινής Δημοτικής Αρχής με τον Πανταζή Σαράντη  να είναι μια σημαντική παρουσία του Συνδυασμού στις προηγούμενες Δημοτικές Εκλογές, στις όποιες επρόκειτο να  πάρει μερος με δικό του Συνδυασμό   και τελικά κατέβηκε σε συνεργασία με το σημερινό Δήμαρχο, σαν ένα ισχυρό δίδυμο.

Βέβαια, εδώ και πολύ καιρό, πάνω απο χρόνο, τα πράγματα δεν πήγαιναν  καλά ανάμεσα στους παλιούς συνεταίρους και ο κ. Πανταζής, αν και Αντιδήμαρχος,  δήλωνε ότι δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές…

Αυτό που  έφερε την “νευρική” αλλά και αναπόφευκτη και εκλογικά δικαιολογημένη, θα έλεγα,   Απόφαση του Δημάρχου για απαλλαγή εκ των καθηκόντων του Αντιδημάρχου του κ. Πανταζη φαίνεται οτι είναι η παρουσία το Σαράντη Πανταζή στην  πρόσφατη εκλογική εκδήλωση του άλλου Υποψήφιου Δημάρχου Βαγγέλη Γιαρμαδούρου.

Μια τέτοια παρουσία σε κεντρική εκδήλωση αντίπαλου  Συνδυασμού, βέβαια,  δεν την  λες και τόσο αθώα… και το πιο πιθανό είναι κατόπιν όλων αυτών να δούμε τον Σαράντη Πανταζή Υποψήφιο στο Συνδυασμό Γιαρμαδούρου, πιθανόν στην Δημοτική Ενότητα Μουδρου,  όπου ο κ. Πανταζής πάντα είχε ισχυρές επιρροές.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button