Λήμνος

ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ!

ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ!

Δεν διαφωνώ σε κανένα σημείο της απάντησης της Προέδρου του Συνδέσμου Κριτών Αττικής, Τάνιας Μερίκα.

Πράγματι,   η συνέντευξη της στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ  ήταν ένας “ύμνος” για τη Λήμνο αλλά  και την προσπάθεια που ξεκίνησε η  οικογένεια Μπούμπουρα  με τον ΗΦΑΙΣΤΟ!

Βέβαια  το δικό μου δημοσίευμα,  στο οποίο απαντά  η κ. Μερίκα,  είναι  μια λεζάντα στη Φωτογραφία που δημοσιεύω και καθόλου μια  παράθεση των όσων ακούστηκαν από το ραδιόφωνο και με αυτό, νομίζω, εξηγείται η όποια παρανόηση.  

Όλα όσα αναφέρονται  στην κάπως εκτεταμένη  λεζάντα της φωτογραφίας   καθώς και ο τίτλος  που έβαλα:  “Με τον ΗΦΑΙΣΤΟ, κόσμος πάει και  έρχεται στη Λήμνο”  είναι,  και από μέρος μου,   ένας  ύμνος, αφού δείχνει μια κοσμογονία με βάση το μπάσκετ. 

Όσο για το επίμαχο σημείο του συμπεράσματος  που έβγαλα,    ότι  “η Διοίκηση του (ΉΦΑΙΣΤΟΥ)  (οικογ. Μπούμπουρα) προτίθεται να πάει μακριά το μπάσκετ στη Λήμνο”   Αυτό είναι το σπουδαίο   για μας και δεν νομίζω ότι είναι αρνητικό ένας  επιτυχημένος οικονομικά συμπατριώτης μας να βλέπει, όπως εγώ συμπεραίνω, και τις βέλτιστες οικονομικές   λύσεις  σ΄αυτή την μεγάλη προσπάθεια  που άρχισε για τη Λήμνο.  ΄

Η φωτογραφία είναι από τη συνέντευξη της Τάνιας Μερίκα  στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ,  διπλα της η  Νιτσα Δώρα!

Αγαπητέ κύριε Κότσαλη,

Με λύπη διάβασα το συμπέρασμα ,που όπως γράφετε, βγήκε από την συνέντευξη που σας έδωσα στις 29 του Οκτώβρη  2018 στο ραδιόφωνο.

Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι , οι σκέψεις  μου, τα συμπεράσματά μου  και η εικόνα που αποκόμισα και  την οποία με απόλυτη ,θέλω να πιστεύω σαφήνεια,  σας κατέθεσα θα έβγαζαν το συμπέρασμα που καταγράφετε στο παρακάτω κείμενο.

«Τα έξοδα μετακίνησης  και διαμονής  των μελών του Συνδέσμου Κριτών Αττικής, για τη Σχολή Κριτών  που λειτούργησε στη Λήμνο,   επωμίστηκε  η Ομάδα του ΗΦΑΙΣΤΟΥ, καθώς,  από ό,τι φαίνεται,  για να βγάλουμε και ένα άλλο συμπέρασμα,   η Διοίκηση του  (οικογ. Μπούμπουρα) προτίθεται να πάει μακριά το μπάσκετ στη Λήμνο   και  δεν θέλει να πληρώνει κάθε φορά το πηγαινέλα και τη διαμονή εδώ  των Κριτών οι οποίοι θα έρχονται   για κάθε αγώνα.» 

Δεν αναφέρθηκα ΠΟΤΕ σε τίποτα από όλα αυτά που εσείς χαρακτηρίζετε  «συμπέρασμα», αντίθετα, σας τόνισα με έμφαση ότι:

 «Η διοίκηση της ομάδας επιθυμεί να δώσει μπασκετική ώθηση στο νησί της Λήμνου και να δημιουργήσει από την τοπική κοινωνία κριτές έτσι ώστε, η συμμετοχή των κατοίκων σε αυτό που γίνεται να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερη».

Τέλος, θεωρώ άδικο πραγματικά, από μία συνέντευξη «ύμνο», κατά την προσωπική μου άποψη , στα όσα θετικά γίνονται στο νησί σας και τα οποία σας τόνισα, με χαρακτηριστικά παραδείγματα , την ευγένεια των φιλάθλων, την ποιότητα των υπηρεσιών, την διαφορετικότητα της κερκίδας, το εξαιρετικό φίλαθλο πνεύμα, την συγκέντρωση 140 παιδιών στις ακαδημίες μπάσκετ του Ηφαίστου  και  τα οποία  θα έπρεπε να τονισθούν, να αποτυπώνονται αυτές οι σκέψεις σας-συμπεράσματα που   δεν απεικονίζουν την πραγματικότητα .

Τάνια Μερίκα

Πρόεδρος ΣΚΚΑ

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button