Λήμνος

ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΗΣ Η ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΛΗΜΝΟΥ !

ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΗΣ Η ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΛΗΜΝΟΥ !

Η  Ορκωμοσία των νέων πτυχιούχων του Πανεπιστημιακού  Τμήματος της Λήμνου έγινε με τη συνήθη λαμπρότητα και τον ενθουσιασμό,  που κάθε φόρα διαπιστώνουμε σε τέτοιες προηγούμενες  περιπτώσεις.

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των  Γονιών,  Αδελφών και άλλων  συγγενών των φοιτητών που ορκίστηκαν σήμερα (23/1/19) στις 13.00 στο ΜΑΡΟΥΛΑ!

Ήρθαν για να παραστούνε σε μια σημαντική  στιγμή κάθε νέας και νέου  που  φεύγει από τη φοιτητική ζωή των 4 αλλά συνήθως 5,  6 χρόνων σπουδών και μπαίνει σε μια άλλη φάση της ζωής του που είναι μια ακαδημαϊκή ή επαγγελματική συνέχεια.  

Η  συγκίνηση ήταν εμφανής!   Αν ήταν περίπου 20 οι Φοιτήτριες/τ ες  που ορκίστηκαν,  οι συγγενείς που ήρθαν από ολη την Ελλάδα, θα ήταν  κοντά στα 80 άτομα, φορτωμένα με ανθοδέσμες , αγάπη και συγκίνηση .

Στην αίθουσα ήταν,  φυσικά,  και πολύ συμφοιτητές των αποφοιτησάντων οι οποίοι   ακόμη και πανό σήκωσαν σε κάποιες περιπτώσεις για να αποχαιρετήσουν τους μέχρι τώρα συμφοιτητές και σίγουρα  αξέχαστους φίλους μετά από μια κοινή ζωή στη Λήμνο,   συνήθως 6 χρόνων … Αυτή η στενή σχέση ανάμεσα στους Φοιτητές  μόνο σε μικρά μέρη και ιδιαιτέρα στη Λήμνο με το σωστό μέγεθος  μπορεί να συμβεί και καθόλου στις  ανθρωποφάγες μεγάλες πόλεις.  

Στη  σημαντική αυτή διαδικασία του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής της Λήμνου ήταν  η Πρύτανης   και άλλα στελέχη του Πανεπιστήμιου Αιγαίου όπως και όλο το καθηγητικό προσωπικό του Τμήματος της Λήμνου,  που είναι  καλά στελεχωμένο από φέτος με 8 μόνιμους καθηγητές ΔΕΠ (!) και κάποιους συμβασιούχους.

Αυτά σε μια γενική πρώτη περιγραφή για να ακολουθησουν  και άλλες επι μέρους αναρτήσεις  που θα σχολιάζουν τις εντυπωσιακές φωτογραφίες που πάντα δίνουν λαμπρές εκδηλώσεις όπως η σημερινή!   

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button