Ανακοινώσεις

Εορταστική δράση και στη Λημνο για την επέτειο ίδρυσις του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Μύρινα Λήμνου 8/6/2023

Ενημερωτικό Δελτίο

 Εορτασμός της  Ημέρας Ίδρυσης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

 

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός το Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023, συμπληρώνει 146 έτη συνεχούς πορείας και προσφοράς προς την Ελληνική κοινωνία, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι είναι στενά συνυφασμένος με την ιστορία του Έθνους μας.

Στο πλαίσιο αυτό, ως Περιφερειακό Τμήμα Λήμνου – Αγίου Ευστρατίου του Ε.Ε.Σ., ανήμερα της επετείου ίδρυσης του Ε.Ε.Σ, το Σάββατο 10 Ιουνίου, θα υλοποιήσουμε δράση ενημέρωσης του κοινού – προώθησης του έργου του Ε.Ε.Σ, στην πλατεία Υψιπύλης (Πλατεία Ο.Τ.Ε.) ώρα 11 πμ-13.00.

Στόχος μας αφενός να αποτίσουμε ελάχιστο φόρο τιμής στους χιλιάδες των εθελοντών μας που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς όλα αυτά τα χρόνια και αφετέρου να αποτελέσει ηχηρό μήνυμα ενδυνάμωσης του εθελοντικού ρεύματος στην Ελλάδα και προσέλκυσης νέων εθελοντών και μελών του κινήματος.

Επιπλέον, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός έχει δεσμευτεί να πετύχει μια σειρά από στόχους και να προάγει την εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα Κλιματικής αλλαγής, σύμφωνα με τη Στρατηγική του για τα έτη 2020 – 2025.

Στο πλαίσιο αυτής της δέσμευσης οι εθελοντές μας θα διανείμουν έντυπο ενημερωτικό υλικό σχετικά με τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στη Δημόσια Υγεία και οδηγίες για την αντιμετώπισή τους!

Σας περιμένουμε όλους!

LimnosNea.gr : η φωτογραφία ειναι από συμμέτοχη σε παρέλαση  του Παραρτήματος Λημνου του Ε. Ε.Σ

 

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button