2022
ΕπιλεγμέναΛήμνος

Επανήλθαν τα 3 τσαρτερς απο Σκανδιναβία και ειναι δυο “ειδήσεις” αυτό !!!

Επανήλθαν  μετά από δυο εβδομάδων διακοπή τα 3 τσάρτερ   από τις  Σκανδιναβικές  Χώρες με 450 περίπου Τουρίστες , κυρίως, για το ξενοδοχείο  PORTO MYRINA !

Τα 3 αυτά Τσάρτερς , είναι σημαντικό που δεν είναι λιγότερα, μετά την διακοπή,   αλλά με βάση τον αρχικό σχεδιασμό,  γιατι η Αεροπορική Εταιρεία  που λειτουργεί με μειωμένο, πια,  προσωπικό,  σε άλλες περιοχές  έχει μειώσει τα αρχικά προγραμματισμένα Δρομολόγια.

Με 3 λοιπόν συνεχίζει για Λήμνο: Είναι  “είδηση” που επανήλθε, “είδηση” όμως και  που είναι 3 και όχι 2 τα τα Τσαρτερς  και δόθηκε μάχη για αυτό  απο την Τουριστική Εταιρία APOLLO, τεράστιο όνομα διεθνώς,   και από την Ιδιοκτησία του ΠΟΡΤΟ ΜΥΡΙΝΑ,  που συνεργάζεται  στενά με την APOLLO !

ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΑΡΧΕΊΟΥ

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button