ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Ετοιμάζουν Προσφυγικό Καταυλισμό στη Λήμνο; Προειδοποίηση Επάρχου

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΠΑΡΧΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK :Τις τελευταίες ημέρες, ο γλυκός ήχος του χρήματος των ΜΚΟ ήρθε στην Λήμνο, κυρίες και κύριοι πριν βάλετε την υπογραφή σας δείτε την εικόνα των γειτονικών μας νησιών, σκεφτείτε το μέλλον του νησιού μας, το μέλλον των παιδιών σας και των παιδιών μας. Σε αντίθετη περίπτωση η κοινωνία της Λήμνου θα βρεθεί απέναντί σας.

Ο Έπαρχος Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου Βλάττας-Λαμπρινός Άγγελος

ΛημνοςΝεα : Ο Έπαρχος φαινεται να γνωριζει  σε ποιους απευθύνει αυτο το Μήνυμα.  Σε καποια άτομα, “κύριοι και κυρίες” , ιδιοκτήτες χώρων οι οποίοι  συζητούν με  ΜΚΟ, για την  ενοικίαση τους  ώστε να στηθούν και  στη Λημνο καταυλισμοί  προσφύγων.. Ένα αλλο στοιχειό ενδεικτικό  για το τι θέλει να πει ο Έπαρχος ειναι η Φωτογραφεία που παραθέτει,  την οποία πήραμε και αναρτούμε.

Αυτή τη φορα δεν ειναι φημες αλλα κατι πολυ συγκεκριμένο απο τον Έπαρχο, απο τον οποιο όμως περιμένουμε να γίνει πιο συγκεκριμένος και αν χρειαστει να χτυπήσει πραγματικό, και όχι από το facebook,  συναγερμό…

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button