ΕπιλεγμέναΛήμνος

Επικοινωνία πλοιοκτήτη Aqua Blue και δημάρχου Λήμνου – Επιβεβαίωση Ράδιοαλφα για προγραμματισμένα δρομολόγια

Επικοινωνία είχε ο δήμαρχος Λήμνου Δ. Μαρινάκης και ο πλοιοκτήτης του Aqua Blue σε σχέση με τη βλάβη που υπάρχει στο Aqua Blue και τα προγραμματισμένα δρομολόγια του Aqua Blue .

Διαβάστε εδώ σχετικά: https://limnosnea.gr/apokalypsi-radioalfa-pote-einai-programmatismeno-to-epomeno-dromologio-tou-aqua-blue/

Με βάση την επικοινωνία να θεωρούμε πιθανή την αντικατάσταση προσωρινά του πλοίου. Θα πρέπει να έχουμε όμως πάντα υπόψη ότι είμαστε σε φουλ σαιζόν και κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο.

Το δελτίο τύπου του δήμου Λήμνου αναφέρει τα εξής:

Σε συνέχεια του ανεκτέλεστου δρομολογίου του πλοίου «Aqua Blue» που προγραμματιζόταν για το Σάββατο 10 Ιουλίου, o πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της πλοιοκτήτριας εταιρείας Seajets κ. Μάριος Ηλιόπουλος επικοινώνησε σήμερα, Κυριακή 11 Ιουλίου, με τον Δήμαρχο Λήμνου κ. Δημήτρη Μαρινάκη.
Ο πλοιοκτήτης ενημέρωσε τον Δήμαρχο ότι τις επόμενες ώρες θα έχει διαπιστωθεί το μέγεθος της βλάβης στο πλοίο κατόπιν του σχετικού ελέγχου, διαβεβαιώνοντας ότι θα γίνουν άμεσα όλες οι απαραίτητες ενέργειες για τη διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής των δρομολογίων. Στο πλαίσιο αυτό, εξετάζεται ακόμη και άμεση αντικατάσταση του πλοίου.
Ο Δήμαρχος και ο πλοιοκτήτης θα βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία και κατά τις επόμενες ώρες.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button