ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Έρχεται το ΑΚΟΥΑ ΜΠΛΟΥ ! Τα Δρομολόγια και στοιχεία για το Πλοίο

Το ΑΚΟΥΑ ΜΠΛΟΥ αντικαθιστά τελικά το ΠΗΓΑΣΟΣ και από την Τετάρτη 4/3 ξεκινά τα δρομολόγια,   τα οποία είναι ίδια σε μέρες και ώρες με αυτά που έκανε το ΠΗΓΑΣΟΣ.

Τα δρομολόγια που  ανακοινώθηκαν    είναι για την περίοδο από 4/3 έως 7/6/20. Θα πρέπει σύντομα να  ανακοινωθούν και τα  δρομολόγια  του  Καλοκαιριού για να μπορούν όσοι  θέλουν να κάνουν διακοπές στη Λήμνο  από  τώρα να κλείνουν θέσεις .

Φυσικά θα ηταν πολύ σημαντικό τα δρομολόγια του Καλοκαιριού να μην  περιλαμβάνουν τα Μεστά,  που φέρνουν τα πάνω κάτω  σε ώρες και μέρες και είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ.

Τα χαρακτηριστικά του ΑΚΟΥΑ ΜΠΛΟΥ δεν είναι τέτοια για να μιλήσουμε για μια μεγάλη και απαιτούμενη αλλαγή, όμως το πλοίο αυτό είναι  λίγο μεγαλύτερο από τον ΠΗΓΑΣΟ με βασικό στοιχείο ότι διαθέτει πολύ περισσότερες καμπίνες  και  μεγαλύτερη χωρητικότητα για  οχήματα και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Στον τομέα  της ταχύτητας, που είναι για μια μεγάλη διαδρομή όπως αυτή του Λαυρίου  πολύ σημαντικό,  δεν θα φέρει το ΑΚΟΥΑ ΜΠΛΟΥ  κάτι  διαφορετικό απο αυτό που είχαμε. Βλέποντας  τα δρομολόγια που ανακοινώθηκαν η διάρκεια του ταξιδιού από το Λαύριο είναι 9,5 ώρες,  όπως ήταν μέχρι τώρα και η διάρκεια Λήμνος –  Καβάλα είναι 4:25 …

Να  ευχηθούμε: ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ !!!

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button