Απόψεις

Ερωτήματα ζητούν απαντήσεις.

του Πέτρου Παπούλκα

Πέτρος Παπούλκας

 Σύμβουλος Κοινότητας Μύρινας                                                      Μύρινα 12-3-2020

                                                                                              ΠΡΟΣ: Μ.Μ.Ε

                                                 ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

   ΘΕΜΑ: ΕΞΗ (6)ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΠΤΟΥ ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΣ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ Ν. ΜΥΚΟΝΟΣ  ΤΗΝ 11η ΠΡΟΣ 12η ΜΑΡΤΙΟΥ 2020.

   ΩΣ ΓΟΝΙΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 127 ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΙΩΣΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΡΜΟΔΙΟ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ

 ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΑΡΑΓΕ  ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ Ή ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΛΙΓΟ……. ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ!!!

ΡΩΤΩ:

  1. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΕΠΙΒΊΒΑΣΗ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ?
  1. ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΞΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΑΠΕΠΛΕΥΣΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ. ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ Ή ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΙΒΑΣΗ ΤΩΝ 127 ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΣΤΗ ΜΥΡΙΝΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΡΙ ΥΠΟΠΤΟΥ ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΘΟΥΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΜΕΤΡΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΠΤΟΥ ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΣ?
  1. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ, ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ (ΑΝ ΕΠΡΕΠΕ),

ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ (ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΤΙ Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 03.00 ΤΗΣ 12ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2020) ΕΠΡΕΠΕ (ΑΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ) ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ  ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΕΝΑΝ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 127ΑΠΟΒΙΒΑΣΘΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΡΚΕΣΤΟΥΝ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ?

  1. Η ΥΠΕΘΥΝΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΔΥ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΤΟΜΟ (SMS) ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ?
  1. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ ΤΩΝ 19 ΛΗΜΝΙΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΣΤΗ ΜΥΡΙΝΑ?

                                                      ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ??????????

 

                                                              ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΟΥΛΚΑΣ

                                                       Σύμβουλος Κοινότητας Μύρινας

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button