Επίκαιρα

Έτσι προχωρά σωστά ο Τουρισμός. Συνέργεια Δ-ΙΕΚ και Limnos Village

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ LEMNOS VILLAGE RESORT HOTEL 5*

Τελευταίο εργαστηριακό μάθημα για το χειμερινό εξάμηνο 2022Β πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 16/1/2023 στο ξενοδοχείο LEMNOS VILLAGE RESORT HOTEL 5* οι σπουδαστές του Γ εξαμήνου της Ειδικότητας “Τεχνικος Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας” στο πλαίσιο του μαθήματος “Ξενοδοχειακες εφαρμογες με χρήση Η/Υ”.
Μαζί με τον εξαιρετικό, έμπειρο εκπαιδευτή του Ι.Ε.Κ. Λήμνου αλλά και Διευθυντή του Ξενοδοχείου κύριο Ματζάρη Δημήτρη, είχαν την ευκαιρία να αντλήσουν πληροφορίες μέσω Η/Υ πάνω σε διάφορες καταστάσεις, όπως την on line σύνδεση με τα Τμήματα πωλήσεων του ξενοδοχείου, την κεντρική αποθήκη υλικών και την αποθήκη υλικών του κάθε τμήματος.

Μία ωφέλιμη εμπειρία για τους καταρτιζόμενούς μας, αφού “εργάστηκαν” σε πραγματικό περιβάλλον εργασίας, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις και δεξιότητες τους και αποκτώντας σχετική εξοικείωση!

ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ
προς τους ιδιοκτήτες και τη Διοίκηση του Ξενοδοχείου Lemnos Village, καθώς και στον Διευθυντή και Εκπαιδευτή μας κ. Ματζάρη Δημήτρη για την άριστη συνεργασία μας!!

Στο πλαίσιο του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, που συνυπογράψαμε στις 15/12/2021, οι σύγχρονοι και πλήρως εξοπλισμένοι χώροι του ξενοδοχείου, που χρησιμοποιούμε ως εργαστήρια του ΙΕΚ, έχουν βοηθήσει τα μέγιστα και συμβάλλουν στην άρτια και ποιοτική επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση των σπουδαστών μας!!

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΤΕΙ
ότι το Δημόσιο ΙΕΚ ΛΗΜΝΟΥ είναι ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ Δ.ΙΕΚ της Ελλάδας που χρησιμοποιεί χωρίς κόστος ως βασικούς εργαστηριακούς χώρους για τη διεξαγωγή των εργαστηριακών μαθημάτων 2 Ειδικοτήτων “ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ CHEF” και “ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ” την κουζίνα και τους χώρους ενός μεγάλου σύγχρονου Ξενοδοχείου 5 ΑΣΤΕΡΩΝ !!!

Ευχαριστούμε πολύ!!!

Η Διευθύντρια του Δ.ΙΕΚ Λήμνου
Ιουλία Λυγδά

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button