ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Έτσι θα γίνουν τα Εγκαίνια του Πόρτο Μυρινα ! Ποιοι θα συμμετέχουν.

Τα αυριανά,  Πέμπτη 26/5, Εγκαίνια του Ξενοδοχείου ΠΟΡΤΟ ΜΥΡΙΝΑ   σηματοδοτούν μια νέα  πορεία  για το Ξενοδοχείο αυτό ενώ η παρουσία του Υπουργού Τουρισμού Β. Κικίλια  δείχνει τη  σημαντικότητα  της προσπάθειας για ένα τουρισμό με υψηλή στόχευση και όχι απλά Θεματικό!

Το ξενοδοχείο, στην  παραλία του Αυλώνα,  με νέες αθλητικές εγκαταστάσεις,  που είναι εγκεκριμένες και πιστοποιημένες απο την Ολυμπιακή  Επιτροπή Σουηδίας  προορίζεται έκτος απο τον γενικό τουρισμό  και για  αθλητικό τουρισμό  με συνθήκες  προπόνησης για αθλητές Ολυμπιακών Ομάδων !

Η συμμετοχή στα αυριανά  Εγκαίνια  του Πρόεδρου της Ολυμπιακής Επιτροπής της Σουηδίας, πιστοποιεί  τις νέες δυνατότητες  του  ΠΟΡΤΟ ΜΥΡΙΝΑ, που θα έχει την ιδιαίτερα  τιμητική δυνατότητα  να φέρει το  παγκόσμιο έμβλημα με τους Κύκλους των  Ολυμπιακών Αγώνων.

Την ευθύνη της λειτουργίας  όλου  αυτού του τουριστικού- αθλητικού πακέτου  εχει  το Τουριστικο Γραφείο   APOLLO της  Σουηδίας,,  με  τσάρτερ που θα φθάνουν  στη Λήμνο απ ευθείας απο τις Χώρες της Σκανδιναβίας για αυτό   θα είναι παρών στα Εγκαινια    ο Πρόεδρος την Μητρικής εταιρίας  του APOLLO,  με έδρα τη Γερμανία.  Την Ολυμπιακή διάσταση του Ξενοδοχείου θα σηματοδοτήσει η παρουσία του Ολυμπιονίκη Κώστα  Κεντέρη.

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Περικλής Χαλαμανδάρης, που πάλεψε μέσα σε συνθήκες; “κορονοϊού”  να φέρει το ΠΟΡΤΟ ΜΥΡΙΝΑ  σ΄αυτό το επίπεδο,  σίγουρα θα αισθάνεται ικανοποιημένος και περήφανος για αυτή την εξέλιξη το μέγεθος της οποίας  δείχνουν τα  λαμπρά αυριανά  Εγκαίνια!

Στη 1 αύριο 26/5 το μεσημέρι μετά  τον καθιερωμένο Αγιασμό απο το Μητροπολίτη, μελη της Χορευτικής Ομάδας του Λυκείου Ελληνίδων  θα  παρουσιάσουν  τοπικούς χορούς.  .

Θα ακολουθήσουν  ομιλίες και χαιρετισμοί  του Υπουργού , των Αρχών  και των Εκπροσώπων  των Τουριστικών Γραφείων.

Στη Συνέχεια  οι καλεσμένοι χωρισμένοι σε  4 γκρουπ θα επισκεφτούν  τους χώρους του Ξενοδοχείου και  γύρω  στις 3 θα παρατεθεί γεύμα. .   Η.Κ.

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button