Λήμνος

ΦΩΝΑΖΕΙ: ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ !!!

ΦΩΝΑΖΕΙ: ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ !!!

Ολοι οι δρόμοι της Μύρινας και ειδικά  στην είσοδο απο Σούμπρα ή  στο Ρωμαίικο δεν περνιούνται. Αυτοκίνητα παρκαρισμένα  δεξιά και αριστερά έχουν κάνει τους δρόμους  για μια κατεύθυνση και τα αντίθετα ερχόμενα  αυτοκίνητα μόνο απο τη δεξιοτεχνία των οδηγών ξεμπλέκουν για να  συνεχίσουν το ψάξιμο “για μια θέση στον  Ήλιο” !

Εκει ανάμεσα ένας  χώρος  άδειος και άχρηστος (αχρησιμοποίητος) ΦΩΝΑΖΕΙ  για το ρόλο που μπορεί να παίξει στην αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας.

Είναι η τεράστια έκταση  γύρο απο το Μητροπολιτικό Μέγαρο (φωτογραφία)    και πρέπει να χρησιμοποιηθεί για τον παραπάνω σκοπό… Τίποτα δεν γίνεται όμως  προς αυτή την κατεύθυνση, κυρίως απο το Δήμο,  ο οποίος  είναι αρμόδιος για την κυκλοφορία και την στάθμευση εντος Μύρινας.

Ακόμη,  ο φορέας στον οποίον ανήκει ο χώρος,  αντί να τον έχει άχρηστο και να πληρώνει και  ΕΝΦΙΑ, ας φροντίσει να τον παραχώσει  στο Δήμο (έναντι κάποιου ενοικίου;).

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button