Περιοδικό

Γαστρονομικά – ενημέρωση

Γαστρονομικά – ενημέρωση

Το Σάββατο 18-7-20 αναρτήσαμε άρθρο του συνεργάτη μας Θόδωρου Δημητριάδη με τίτλο «Θέλεις καλά να φας; Στη Λήμνο να πας». Η όμορφη φωτογραφία που το συνοδεύει (και δείχνει παραλιακή ταβέρνα να σερβίρει γαρίδες) είναι τραβηγμένη στα πλαίσια του Lemnos Philema και τα πνευματικά της δικαιώματα (copyright) ανήκουν στο Greek Gastronomy Guide. Συγκεκριμένα, “Φωτογραφία από το Lemnos Philema 2018, εστιατόριο Γιαννάκαρος, ©Greek Gastronomy Guide”.

Επίσης, σχετικά με το άρθρο μας για τον κ. Ηλία Μαμαλάκη με τίτλο “Ο Ηλίας Μαμαλάκης σύντομα στη Λήμνο. Καλώς τον !” , θέλουμε να ενημερώσουμε πως ο κ. Μαμαλάκης ήταν καλεσμένος στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας & Οίνου Lemnos Philema που θα λάμβανε χώρα στα τέλη Ιουλίου, όμως λόγω των συνθηκών έχει ακυρωθεί. Ο κ. Μαμαλάκης δεν θα παρευρεθεί φέτος αλλά ίσως σε κάποια νέα διοργάνωση του Lemnos Philema. Τα προϊόντα της Λήμνου στάλθηκαν στον κ. Ηλία όπως και σε πολλούς άλλους παράγοντες της γαστρονομίας της Ελλάδας από την ομάδα του Lemnos Philema με στόχο την προβολή του νησιού.

Ευχαριστούμε το Lemnos Philema για τις αξιέπαινες πρωτοβουλίες και δράσεις του, που προβάλλουν το νησί μας.

Σύντομα θα έχουμε την ευκαιρία να πληροφορηθούμε περισσότερα για αυτές τις δράσεις με σχετική συνέντευξη-ρεπορτάζ τόσο στην εφημερίδα όσο και στο ραδιόφωνο μας.

Στηρίζουμε και ευχαριστούμε τους άξιους ανθρώπους που αγαπούν το νησί μας και το προβάλλουν με τόση επιτυχία.

Διευκρίνιση LimnosNea.gr  : η φωτογραφία είναι αρχείου και προ κορονοϊού γι αυτό και η σερβιτόρα δεν φορά μάσκα, για να απαντήσουμε σε κάτι τετοια σχόλια !

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button