ΕπιλεγμέναΛήμνος

Γεμάτη η Πλατεία της Ατσικής για τη Γιορτη του Αγροτη, που γινεται στο σωστό σημειο.

Η προσέλευση του κόσμου είναι η βασική προϋπόθεση για μια επιτυχημένη Εκδήλωση και η Γιορτή του Αγρότη,  στην  Ατσική, με τόσο κόσμο που μάζεψε είναι μια εκδήλωση που βρίσκει  το στόχο της.

Το  βασικό  της  Γιορτής  είναι να “λανσάρει” την περιοχή  σαν την κατ εξοχήν αγροτική και παραγωγική της Λήμνου!

Δεν είναι  μόνο τα μοναδικά και πατενταρισμένα  Ασπρομύτικα  φασολια της Ατσικής… Είναι  ο Άφκος , είναι  το Σταρι,   είναι  τα αμπέλια τα οποια τροφοδοτούν τα  Οινοποιεία της περιοχής με την πανελλαδική διάδοση.

Κύριος  φορέας της Αγροτικής Ατσικής είναι ο Συνεταιρισμός  ενώ στην περιοχή είναι και  η μεγάλη,  με βραβεύσεις,   μονάδα τυροκομίας  Χρυσάφη

Είναι  πολλα για να αποδειχτεί ότι η Γιορτή του Αγρότη στη Λήμνο έχει δικαίως  έδρα την Ατσική.
Η Γιορτή ξεκίνησε και εγώ λαμβάνω φωτογραφίες ενώ αυτή την  ώρα 22.00 – 10/7/23 η εκδήλωση εξελίσσεται με τη  Νατάσα Ταραράκη να κάνει απ ευθείας μετάδοση! Αλλα κολπα!

Παντως και εμεις με τις φωτογραφίες μας δίνουμε μια  ιδεα για τη Γιορτη  και με εκείνο  το καλάθι με τα φασολάκια σε σχέση  με την  παρωδία με το ¨”Καλάθι του Νοικοκυριου” που θα χτυπούσε την Ακρίβεια,  δείχνουμε  ότι  το ΚΑΛΑΘΙ ΤΗΣ ΑΤΣΙΚΗΣ, αυτό ναι μηδενίζει τον Πληθωρισμό αφού απο αγροτικά προϊόντα η περιοχή  τα παράγει και δεν τα αγοράζει απο τα “Σουπερ Μαρκετ”

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button