Λήμνος

“Γεωπαιδεια” στη Λημνο: Πρώτο αξιοθέατο ο Φάρος της Πλακας !

Ένα γκρουπ επισκεπτών βρίσκεται απο χθες το Βράδυ στη Λήμνο. Απο την παρακάτω εισαγωγή για το ταξίδι τους καταλαβαίνουμε ποια είναι τα ενδιαφέροντα τους και αυτό το επιβεβαιώνουμε αν δούμε το πυκνό  αναλυτικό τους Πρόγραμμα.

Ελάτε με τη Γεωπαιδεία να ανακαλύψουμε ένα ακριτικό νησί του Αιγαίου διαφορετικό απ’ όλα τ’ άλλα. Μέσα σε 7 ημέρες θα ζήσουμε μια ταξιδιωτική εμπειρία γεμάτη γνώση, δραστηριότητες και εικόνες που θα μας μείνουν αξέχαστες. Η Λήμνος είναι ένας τόπος ασύγκριτης ομορφιάς με ιδιαίτερα φυσικά τοπία, μοναδικούς γεωτόπους, προστατευόμενους οικοτόπους και με έντονη διαχρονική ανθρώπινη παρουσία με πλούσια μυθική παράδοση και ιστορία, γεωκτηνοτροφική δραστηριότητα και πολιτισμό.

 

2η ΗΜΕΡΑ – ΠΕΜΠΤΗ 1/6/2023

Μετά το πρωινό μας, θα ακολουθήσει γνωριμία με την ομάδα και τους συνοδούς, ενημέρωση για το πρόγραμμα της εκδρομής και των δραστηριοτήτων ενώ ταυτόχρονα όλοι μαζί θα απολαύσουμε την πρώτη μας βουτιά στη θάλασσα μέσα από μια ομαδική δραστηριότητα με sup. Θα δοθεί χρόνος για να απολαύσουμε την παραλία αλλά και να χαλαρώσουμε. Το απόγευμα, θα κατευθυνθούμε στο βόρειο άκρο του νησιού και στην περιοχή της Πλάκας με θέα την Ίμβρο. Αφού επισκεφθούμε και ξεναγηθούμε από τον φαροφύλακα στο ιστορικό διατηρητέο μνημείου του Φάρου, Θα πεζοπορήσουμε 3χλμ σε μια εύκολη διαδρομή απολαμβάνοντας τον ήλιο να δύει στη θάλασσα καταλήγοντας στον Αγ. Χαράλαμπο για φαγητό με θαλασσινά. Το βράδυ επιστροφή στο Κέρος.

 

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button