Λήμνος

ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΙΣ (ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ)

ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΙΣ (ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ)

ΓΡΑΦΕΙ Η ΚΑΙΤΗ ΣΑΠΕΡΑ

Για μας της τρίτης  ηλικίας, δεκάρα δεν δίνουν οι υποψήφιοι αν και οι περισσότεροι ανήκουν στην ηλικία αυτή, φαίνεται δεν θέλουν να το πιστέψουν.

Το νοσοκομείο βέβαια και το χρειαζόμαστε και το νεκροταφείο (μην ακούσουν κσποιοι για νεκροταφείο από το Ανδρώνι και πάρουν πάλι εμπρός) αλλά βρε αδερφέ όταν δεν είμαστε σε αυτούς τους χώρους νοσοκομείο-νεκροταφείο, η επιλογή μας είναι το γηροκομείο και οι προσευχές για καλή ψυχή στις εκκλησιες;
 
 Ας μας τάξουν ένα ΚΑΠΥ και ας μη το κάνουν, έτσι για να μας αρπάξουν την ψήφο μας στο κάτω κάτω, με την πλήρη σιωπή τους για παροχές στην τρίτη ηλικία, μάλλον υπονοούν “δεν μας αδειάζετε τη γωνιά ο Αγιος Πέτρος σας περιμένει να έχουμε και λιγότερο τρέξιμο, να έχουμε να μετράμε και λιγότερους ψήφους και να υπολογίζουμε ευκολότερα τα ποσοστά μας “.
 
Των περισσότερων έχει λήξει ή λήγει  σύντομα το δίπλωμα οδήγησης,  τα Μ.Μ. συγκοινωνίας είναι αυτά που είναι, η σύνταξη δεν φθάνει για τα απαραίτητα που νσ φθάσει για μίσθωση ΤΑΞΙ, και κάθονται οι άνθρωποι στα παγκάκια σαν καραβια ναυαγισμένα.
Μια και το έφερε η κουβέντα για τα παγκάκια. Στα παγκάκια που είναι στο λιμάνι της Μύρινα που δεν έχουν πλάτη ποιός ηλικιωμένος μπορεί να ξεκουραστεί που όλων πονά η μέση; υπάρχουν βέβαια και κάποια παλιά κλασικά αλλά δεν φθάνουν.

Δεν θα σχολιάσω άλλο τις μελέτες και τα προγράμματα, σταματώ εδώ.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button