ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Για όλα σε Ευρωπαϊκό Πόρταλ, ο Δήμαρχος !

Μύρινα,11 Φεβρουαρίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο ευρωπαϊκό πόρταλ themayor.eu, το οποίο αποτελεί έναν δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ των Δήμων και των πολιτών της Ευρώπης, παρουσιάζοντας τα νέα και τις πρωτοβουλίες τους, καθώς και τις ευρωπαϊκές πρακτικές σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο.

Στη συνέντευξή του ο κ. Μαρινάκης αναφέρεται στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Λήμνου, που την καθιστούν έναν τόπο ξεχωριστό. Επίσης,  αναφέρεται στα σχέδια και τις προτεραιότητες της δημοτικής αρχής  σε διάφορους τομείς, όπως η δημιουργία υποδομών, το περιβάλλον, η εξοικονόμηση ενέργειας, η διαχείριση υδάτινων πόρων, η διαχείριση αποβλήτων, η κοινωνική πρόνοια, η πολιτική προστασία και ο αθλητισμός. Παράλληλα, σημειώνει ότι ένας βασικός στόχος είναι η υποστήριξη της νέας γενιάς και η βελτίωση των συνθηκών ζωής, ώστε οι νέοι να μένουν και να δραστηριοποιούνται στο νησί.

Σημειώνεται ότι ο Δήμος Λήμνου είναι ένας από τους 25 ελληνικούς Δήμους που διαθέτουν παρουσία στην εν λόγω ιστοσελίδα.

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button