Λήμνος

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΜΠΑΝΑ; (με την ευκαιρια μιας "ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ")

Προσπαθώ να ανιχνεύσω το στοχο  της παρακάτω ανακοίνωσης της ΝΟΔΕ -Λημνου και το timing (χρόνος επιλογής) είναι το μονο που βρίσκω  καθως μια ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ για τους Δημάρχους της Λήμνου  κυκλοφορεί απο χθες,  απο στόμα σε στόμα, χωρίς κανεις να γνωρίζει πότε και για λογαριασμό ποιανού έγινε, αν είναι πραγματική…

Παντως για να μην κρυβόμαστε πισω απο τα δαχτυλο μας ο/η   μονος/η  υποψήφιος που θα μπορούσε να ενταχτεί σε αυτό που αναφέρει η ανακοίνωση είναι η Ελεονόρα Γεώργα,  η οποία όμως και η ίδια έχει δηλωσει ότι δεν εχει κανένα χρίσμα και κινείται ανεξάρτητα απο κομματικές επιλογες…

Η  αληθεια είναι,  και αυτό  αναφέρεται στην Ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Λήμνου, ότι οι Συνδυασμοί εχουν   πολυκομματική σύνθεση και μάλιστα ο Πρόεδρος της Τοπικης ΝΟΔΕ είναι υποψήφιος σε άλλο συνδυασμό απο τον ανωτέρω…

Ως προς τη “ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ”  την έχω υπόψη μου για να μη  πω στα χέρια μου  αλλά δεν την δημοσιοποιώ, αφού είναι άγνωστος ο “αποστολέας” ενώ είναι η πρώτη φορά που έχουμε σε Δημοτικές Εκλογές κάτι τέτοιο… Οπότε αν  δεν έχει βάση άντε μετα  να τη μαζεύεις.  

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΝΟΔΕ και η ΔΗΜΤΟ Λήμνου διευκρινίζουν για τις δημοτικές εκλογές

Διευκρινήσεις για το αν και κατά πόσο η ΝΟΔΕ και η ΔΗΜΤΟ Λήμνου στηρίζουν άμεσα ή έμμεσα κάποια δημοτική παράταξη έδωσαν οι πρόεδροι των οργάνων κ. Χριστοφιδέλλης και κ. Ρούσσου με κοινή τους δήλωση.

Καθώς πλησιάζουμε προς τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, κατόπιν πλήθους ερωτήσεων που δεχθήκαμε από μέλη και υποστηρικτές της Νέας Δημοκρατίας αναφορικά με την επίσημη στήριξη της παράταξής μας, ενημερώνουμε τα ακόλουθα:

Σύμφωνα με την υπ’ αριθμόν πρωτοκόλλου 626/21-03-2019 επιστολή του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής, απευθυνόμενη προς τη Γραμματεία Οργανωτικού και τους Προέδρους ΝΟ.Δ.Ε και ΔΗΜ.Τ.Ο. με θέμα « Αυτοδιοίκητικές εκλογές Α’ και Β’ βαθμού – Ευρωεκλογές 2019» , μας γνωστοποιήθηκε ότι η προτεραιότητα της κομματικής μας οργάνωσης οφείλει να είναι η νίκη στην ευρωκάλπη και η ενίσχυση των υποψηφίων στις Περιφέρειες που επισήμως η ΝΔ στηρίζει.

Δεδομένου ότι στις δημοτικές εκλογές υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί συνδυασμοί, και σε καθέναν από αυτούς μετέχουν πολλά μέλη ή στελέχη που προέρχονται από τη παράταξη μας, ομοίως και για τους υποψηφίους που διεκδικούν το Δήμο Λήμνου, δε θα δοθεί επίσημη ή άτυπη στήριξη σε κανένα συνδυασμό και ειδικότερα σε ψηφοδέλτια που έχουν επίσημη – άτυπη στήριξη ή αναφορές στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς και ακραίων κομματικών σχηματισμών διότι προτεραιότητα τη δεδομένη στιγμή αποτελεί η ενότητα της παράταξης μας.

Από το γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας
Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε Λήμνου Ευάγγελος Χριστοφιδέλλης
Η Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Λήμνου Ρούσσου Μαρία

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button