Λήμνος

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΒΗΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΟΠΟΥΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΚΟ !

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΒΗΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΟΠΟΥΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΚΟ !

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση του «Βοήθεια στο Σπίτι» της Δημοτικής Ενότητας Ατσικής που, που ήταν αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη.

Στο πλαίσιο της δράσης, από την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου έως και σήμερα Παρασκευή 16 Νοεμβρίου έγινε μέτρηση τιμών σακχάρου στο γενικό πληθυσμό των Τοπικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Ατσικής και ειδικότερα σε Ατσική, Καρπάσι, Προπούλι, Άγιο Δημήτριο, Βάρος, Σαρδές, Δάφνη Κατάλακο σε προκαθορισμένους χώρους ή κατ’ οίκον, σε περιπτώσεις που ηλικιωμένοι δεν μπορούσαν να μετακινηθούν.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης συγχαίρει και ευχαριστεί τις υπαλλήλους κυρίες Παναγιώτα Αντώναρου, Θεοδοσία Βαρίτου και Ελπινίκη Ντίνια για την υλοποίηση της δράσης και τονίζει την αναγκαιότητα ύπαρξης και ενδυνάμωσης περαιτέρω του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» με σταθερή χρηματοδότηση και εξειδικευμένο προσωπικό.

Σε όλη την περίοδο λειτουργίας του αποτέλεσε έναν σταθερό πυλώνα στήριξης των ηλικιωμένων συνανθρώπων μας, επιδεικνύοντας την αφοσίωση, την αλληλεγγύη και την συμπαράστασή τους.

 Η Πρόεδρος

του ΟΚΠΑ ΔΗΜΟΥ ΛΗΜΝΟΥ

Μαγδαληνή Τούφου

         

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button