Απόψεις

Για τον Καρκινο του Μαστού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019 ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν μέσω του Κοινωνικού Φαρμακείου Δήμου Λήμνου.  Σκοπός των δράσεων ήταν η ενημέρωση των γυναικών για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού και περιλάμβαναν δωρεάν γυναικολογική επίσκεψη σε συνεργασία με ιατρό-γυναικολόγο, πρόγραμμα δωρεάς μαλλιών για την δημιουργία περουκών και προγράμματα γυμναστικής σε συνεργασία με γυμναστήριο για την μετάδοση του μηνύματος της πρόληψης μέσω της άθλησης.

Το προσωπικό του Κοινωνικού Φαρμακείου θα ήθελε, να εκφράσει  με βαθύτατη χαρά τις θερμότερες ευχαριστίες του στους παρακάτω συμμετέχοντες για την πολύτιμη βοήθειά τους και την άμεση ανταπόκρισή τους στην πρόσκλησή μας, με σκοπό την πραγματοποίηση της εν λόγω δράσης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δωροθέτες μας:

NIVEA

Μακιγιάζ Ολυμπία

Φαρμακείο Παλαίστρου Ειρήνη

Σαντορινιός

Φαρμακείο Τότια ΔανάηΕπίσης, στους παρακάτω συλλόγους για την προσφορά τους σε έντυπο ενημερωτικό υλικό:

Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Άλμα Ζωής

Ευ Ζω με τον Καρκίνο-Σύλλογος στήριξης ασθενών που πάσχουν από νεοπλασματική νόσο

ΑγκαλιάΖΩ- Όμιλος εθελοντών κατά του καρκίνου

Πανελλήνια Εταιρεία Πρόληψης για τον Καρκίνο «Στόχος-Πρόληψη»

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά, τον κ. Τσελεπή Κωνσταντίνο και το προσωπικό του γυμναστηρίου ΟΧΥΖΕΝ για την πολύτιμη βοήθειά τους και την άψογη φιλοξενία τους μέσω τον προγραμμάτων τους.

Από καρδιάς ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες μας, καθώς με την διάθεσή σας και την ενέργειά σας μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε το πολύτιμο έργο μας.

Η στήριξή σας στο έργο του Κοινωνικού Φαρμακείου είναι πολύτιμη και ευελπιστούμε και στο μέλλον σε μια εποικοδομητική συνεργασία.

 

Με εκτίμηση

 

Εκ μέρος του Κοινωνικού Φαρμακείου Δήμου Λήμνου

 

Ελένη Καραγιαννάκη

Κοινωνική Λειτουργός

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button