Επίκαιρα

Γιατι ακυρώθηκε η Προβολή της Ταινίας στο ΜΑΡΟΥΛΑ !

Όχι η ακύρωση δεν ήταν λογω Κορονοϊού ή κάτι άλλο αναλογο… Ηταν τεχνικό λάθος,  αυτό περιγράφεται στην ανακοίνωση του ΟΕΠΑ, από όπου και εμείς μαθαίνουμε τα σύγχρονα “κόλπα” έλεγχου της προβολής  ταινιών !                                                                                                                   Μύρινα 01/11/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημερώνουμε το αγαπητό μας κοινό που προσήλθε σήμερα, Κυριακή 1 Νοεμβρίου, στο κινηματοθέατρο «Μαρούλα» για να παρακολουθήσει την ταινία «Scooby Doo!» ότι η προβολή ακυρώθηκε, λόγω μη διαθεσιμότητας της ταινίας με ευθύνη της εταιρείας διανομής, η οποία λανθασμένα την «κλείδωσε» πριν ολοκληρωθούν οι προβολές και ενώ ήταν ενήμερη σχετικά με το πρόγραμμά μας για τον συγκεκριμένο τίτλο.

Ευχαριστούμε θερμά όσους επέλεξαν να βρεθούν κοντά μας σήμερα και ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη από τους μικρούς μας φίλους και τις οικογένειές τους που δεν ήταν εφικτό να παρακολουθήσουν την ταινία.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button