ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Γιατι σήμερα 15/8 γιορτάζει και το ραδιόφωνο της Λημνου!!!

Οι Μαρίες  και  οι Δέσποινες, που γιορτάζουν σήμερα 15/8, είναι κυρίαρχες στο Λημνιακό Ραδιόφωνο. Απο την αρχή,  κάπου το 1990,  μέχρι σήμερα!

Η Μαρία Κατσάνου στο Ράδιο  Λήμνος και η Δέσποινα Βασιλειάδου στο FM 100 σχεδόν από την αρχή της εμφάνισης Τοπικών Σταθμών είναι παρούσες  σε καθημερινές εκπομπές. Ένας ακομη που γιορτάζει σήμερα ειναι   ο Παναγιώτης Σκαπέτης από παιδί και σημαντικός  στον FM 100

Εδώ σε μας,  στο  Ράδιο Αλφα,  κυριαρχούν οι εορτάζουσες  σήμερα !

Η  Δέσποινα Καμπουροπούλου όχι μόνο για την  μοναδική  της φωνή,  που ομορφαίνει το τοπικό ραδιόφωνο  αλλά και  για προσωπικές εκπομπές και   πρωτοβουλίες.

Η  Γιώτα Κότικα, άλλη μια εορτάζουσα σήμερα. Η Γιωτα ειναι απο παλιά στέλεχος του ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ με πολλές μουσικές  γνώσεις για το σύγχρονο καλό ελληνικό τραγούδι.

Η πηγαίνοντας πιο πίσω,  τότε που ξεκινούσε το ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ, το 1990,  μια ακομη Μαρία,  η Κασσάρα, κοριτσάκι τότε,  ήταν,  για αρκετό  χρόνο,    σε εκείνο το ξεκίνημα !

Έχουμε όμως μέσα  σε αυτή την γυναικοκρατία και έναν  Παναγιώτη,  τον Πάνο Τσινόπουλο.  Είναι μεγάλη η συμμετοχή στο  τοπικό ραδιόφωνο με ειδικές γνώσεις  αλλά κυρίως πάθος για το Ραδιόφωνο!  Είναι κοντά  μας χρόνια τώρα με έκτακτες εκπομπές αναπλήρωσης και  καλοκαιρινές επίκαιρες ραδιοφωνικές παρουσίες !

Χρόνια πολλά σε όλους,   που είναι το Ραδιόφωνο στη Λήμνο!

” Χρονια Πολλα”  ξεκίνησα  να πω και έγραψα ένα μικρό μερος  απο τη  Μεγάλη Ιστορία του Ραδιοφώνου της Λήμνου !

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button