Λήμνος

Γιορτή αλλα και σημαντικη εξελιξη στη Λημνο, για το Μπασκετ!

Γιορτή αλλα και σημαντικη εξελιξη στη Λημνο, για το Μπασκετ!

Το Μπάσκετ ηρθε στη Λήμνο  και αναπτύσσετε ποικιλοτρόπως, απλώνοντας ρίζες και με άλλους τομείς και οχι μόνο τους αγωνιστικούς.  Η  παρακάτω ανακοίνωση  της Προέδρου Κριτών Καλαθοσφαίρισης Νομού Αττικής, Τάνιας Μερίκα (φωτογραφία) δίνει τις βασικές πληροφορίες για την εκδήλωση που έχουν ετοιμάσει η οποία , μαθαίνουμε, θα έχει όμορφες  εκπλήξεις και σημαντικές παρουσίες. Η. Κότσαλης     

TO ΜΠΑΣΚΕΤ – Η ΛΗΜΝΟΣ – ΚΑΙ Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ
Την Κυριακή 24 Μαρτίου 2019, στις 7 το βράδυ, στον πολυχώρο «ΑΠΟΘΗΚΗ» στο λιμανάκι της Μύρινας  θα γίνει μια εκδήλωση με γνώμονα τα μπασκετικά δρώμενα στο νησί.

Η βραδιά αυτή  θα έχει, τα αρώματα της Λήμνου, τη μπασκετική της συμπεριφορά  και την απονομή των διπλωμάτων στους κριτές καλαθοσφαίρισης που πήραν μέρος στην 1η Σχολή κριτών που έγινε στο νησί  με απόφαση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και με την αμέριστη  συμπαράσταση της Διοίκησης της ομάδας «ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ» από τον Οκτώβριο του 2018 μέχρι σήμερα.

Η παρουσία σας θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για όλους  εκείνους  που προσπαθούν  να προσαρμόσουν στους αθλητικούς ρυθμούς του νησιού τους ήχους της πορτοκαλί μπάλας.

Εμείς θα φροντίσουμε να είναι αυτό ένα όμορφο βράδυ για εσάς.

Βοήθησα και εγώ  λίγο σε αυτή την προσπάθεια…..

 

Τάνια Μερίκα

Πρόεδρος Κριτών Καλαθοσφαίρισης Νομού Αττικής

 

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button