ΑνακοινώσειςΛήμνος

Γιορτή Πανσελήνου από τον Πολιτιστικό Σύλλογος Νέας Κούταλης «Νόστος»

Δελτίο τύπου

 

Blue Moon – Γιορτή Πανσελήνου από τον Πολιτιστικό Σύλλογος Νέας Κούταλης «Νόστος» με Acoustic Live μουσική

Αναβίωση εθίμου κατασκευής καράβας

 

Πέμπτη 31 Αυγούστου 8.30μμ

Λιμάνι Νέας Κούταλης

 

Με αφορμή την δεύτερη πανσέληνο του καλοκαιριού ο πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Κούταλης «Νόστος» σας προσκαλεί στην εκδήλωση «Blue Moon» Την Πέμπτη 31 Αυγούστου στις 8.30μμ στο λιμάνι της Νέας Κούταλης για να αποχαιρετήσουμε τραγουδώντας όλοι μαζί τον Αύγουστο υπό ήχους acoustic μουσικής από το εξαιρετικό και αναγνωρισμένο duo που αποτελείται από τους Έλσα Παπαδοπούλου και Γιάννη Χατζηχαραλάμπους.

 

Στα πλαίσια της ατμοσφαιρικής βραδιάς θα διατίθεται εμφιαλωμένο κρασί από το οινοποιείο «Μυρμίγκος», βιολογικό σταφύλι από ντόπιους παραγωγούς, finger food και  μελίχλωρο τυρί από την εταιρεία «Χρυσάφη» και παραδοσιακές πίτες από τις γυναίκες του χωριού.

 

Η εκδήλωση αποτέλεσε μία αφορμή για να αναβιώσουμε ένα παλιό έθιμο του χωριού, τις καράβες. Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την δυνατότητα να παρατηρήσουν και να παρακολουθήσουν την διαδικασία της κατασκευής μίας καράβας από τενεκέδες λαδιού. Η επίδειξη θα έχει ώρα έναρξης 6.30μμ

 

Τέλος ο μοντελιστής κος Βασίλης Ταρλάμης γνωστός για τα ανεκτίμητης αξίας φιλοτεχνημένα με απαράμιλλο μεράκι και ταλέντο καράβια του μας δωρίζει την μικρογραφία του ιστορικού ατμόπλοιου Ms Mount Washington ώστε να το κερδίσει ένας τυχερός νικητής από την λοταρία που θα διεξαχθεί κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

 

Πέμπτη 31 Αυγούστου

Είσοδος: 3 ευρώ

 

Ώρα έναρξης μουσικής εκδήλωσης:  8.30μμ

Διάρκεια επίδειξης κατασκευής καράβας: 6.30μμ – 8μμ

Λιμάνι Νέας Κούταλης

 

Email επικοινωνίας: nostospolitistikos@gmail.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6945559124

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button