ΑπόψειςΛήμνος

Γραπτή δήλωση υποστήριξης του Μαυροθαλασσίτη

Οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές δεν αποτελούν εύκολη υπόθεση και η εκλογική διαδικασία δεν έγκειται μονάχα στην τοποθέτηση ενός φακέλου σε μια κάλπη. Οι αποφάσεις που καλούμαστε να πάρουμε για τον τόπο μας είναι ιδιαίτερα σημαντικό να γίνονται με σύνεση και σωφροσύνη, χωρίς εγωισμούς και υπεροψία. Και το ποιο σημαντικό είναι η ύπαρξη ανθρώπων-υποψηφίων που να διέπονται από τις προαναφερθείσες αξίες ,προτάσσοντας το συμφέρον και το δίκαιο για τον τόπο μας. Προσωπικά , όλα αυτά τα ιδανικά τα βλέπω στο πρόσωπο της Ελεονόρας Γεωργα η οποία τα τελευταία χρόνια έχει μια έντονη παρουσία στα τοπικά δρώμενα, με θέσεις ,απόψεις και προτάσεις.
Σας καλώ να υποστηρίξετε ανοιχτα την κ. Ελεωνορα Γεωργα και το συνδυασμό της <<ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΜΝΟ>> . Στα δικά μου μάτια δεν αποτελεί παρά ευχάριστη είδηση γυναίκες με δυναμικότητα , χαρακτήρα και καθαρό λόγο να βγαίνουν μπροστά με την υποψηφιότητα τους και να οραματίζονται ένα μέλλον καλύτερο ,με οδηγό την ανάδειξη του συμφέροντος και το ωφέλιμο για τον τόπο μας.
Κανείς δεν αμφιβάλλει για το γεγονός ότι το νησί μας διαθέτει πλήθος προβλημάτων όσο και πλήθος θετικών χαρακτηριστικών. Αναφορικά με τα πρώτα , η Λήμνος έχει ανάγκη ένα τέτοιο πρόσωπο που θα αναγνωρίσει τα όποια κωλύματα και με όρους αλήθειας ,ενδιαφέρον και ζήλο θα αποπειραθεί και θα επιχειρήσει να τα αντιμετωπίσει . Τα θετικά του νησιού μας, λίγο πολύ όλοι τα γνωρίζουμε και τα θαυμάζουμε, καιρός είναι λοιπόν ,να τα εκμεταλλευτούμε θετικά στο έπακρο και να καταφέρουμε όλοι μαζί ,με γνώμονα το ομαδοσυνεργατικο πνεύμα και την αγάπη για τον τόπο μας, να φτιάξουμε όλα εκείνα τα απαραίτητα θεμέλια για μια Λήμνο καλύτερη.
Για την <<ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΜΝΟ>> λοιπον ,μαζί με την Ελεωνορα

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΙΤΗΣ

 

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button