Περιοδικό

Γυμνάσιο Λιβαδοχωριου : Τα βραβεία μας στους Πανελλήνιους Αγώνες Τέχνης !!

Τα βραβεία μας στους Πανελλήνιους Αγώνες Τέχνης !!

Η συμμετοχή του σχολείου μας στους 10ους Πανελλήνιους Μαθητικούς Καλλιτεχνικούς Αγώνες «Αγώνες Τέχνης» που διοργανώνουν τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη στη Θεσσαλονίκη επιβραβεύτηκε για ακόμη μία χρονιά. Τα ατομικά έργα των μαθητών μας ανάμεσα στα έργα μαθητών από 59 σχολεία απέσπασαν 2 Βραβεία.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

3ο Πανελλήνιο Βραβείο στη μαθήτρια της Β΄ τάξης Δέσποινα Γούναρη

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΙΗΣΗ

Εύφημη Μνεία στη μαθήτρια της Γ΄ τάξης Χαρίκλεια Μεργιά για το ποίημά της με τίτλο «Το χώμα νοτισμένο ανάμεσα στα δάχτυλά μου…»

Ευχαριστούμε τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη για την άψογη συνεργασία και την άρτια διοργάνωση αυτής της γιορτής τέχνης και πολιτισμού.

Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε τους γονείς όλων των μαθητών οι οποίοι συμμετείχαν στον Διαγωνισμό για την στήριξη που μας παρείχαν σε όλα τα στάδια της προετοιμασίας και της υλοποίησης της μαθητικής δράσης.

Τα εύσημα κερδίζουν, όπως πάντα, όλοι οι συμμετέχοντες μαθητές για την προσπάθειά τους, τη δημιουργικότητα, τη φαντασία, την ομαδικότητα και τη διάθεσή τους να εκφραστούν καλλιτεχνικά στις κατηγορίες Ζωγραφική, Φωτογραφία, Ποίηση και Βίντεο.

Για όσους και όσες ξεχώρισαν σε αυτόν τον Διαγωνισμό αξίζει από ολόκληρη τη σχολική κοινότητα του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ που έρχεται να προστεθεί στο Βραβείο που επάξια απέκτησαν στο πλαίσιο της συγκεκριμένη απαιτητικής  πανελλήνιας διαγωνιστικής διοργάνωσης.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα βίντεο και τα επαινετικά σχόλια που απέσπασε το σχολείο μας στον παραπάνω διαγωνισμό στα λινκ που ακολουθούν: https://www.livemedia.gr/video/526475

https://www.livemedia.gr/video/527088

https://www.livemedia.gr/video/527086  στο 1:22’’

Η Διευθύντρια

Χαριτίνη Φωτοπούλου

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button