Ανακοινώσεις

Γυναίκες ! Ψηφιακός Μαστογράφος στο Νοσοκομειο ! Το Τηλ. για Ραντεβού.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ   2Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ               ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ    – ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ – ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΛΗΜΝΟΥ – ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ

Προς  Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι από την Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021 τίθεται σε λειτουργία  ο νέος ψηφιακός μαστογράφος του Νοσοκομείου μας, ο οποίος θα αποτελέσει ένα σημαντικό όπλο στη μάχη εναντίον ενός από τους πλέον σημαντικούς παράγοντες κινδύνου για την υγεία της σύγχρονης γυναίκας, που είναι ο καρκίνος του μαστού.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου ευχαριστεί όλους όσους εργάστηκαν για την υλοποίηση του έργου αυτού, το οποίο αναβαθμίζει σημαντικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας στους κατοίκους της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου.

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν για ραντεβού με το Ακτινολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου στο τηλ. 22543-50484, Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09.00-12.00.

Υπενθυμίζουμε ότι:

  1. Όλοι θα πρέπει να προσέρχονται υποχρεωτικά με μάσκα.
  2. Στο Θυρωρείο θα γίνεται ο έλεγχος των στοιχείων του προσερχόμενου.
  3. Οι προσερχόμενοι στα ιατρεία δεν θα επιτρέπεται να έχουν συνοδό, παρά μόνο εάν είναι απολύτως απαραίτητο και στην περίπτωση αυτή επιτρέπεται μόνο ένας.
  4. Ασθενείς που έχουν συμπτώματα (βήχα, πυρετό, καταρροή κτλ) παρακαλούνται να μην προσέρχονται, πριν ενημερώσουν τον θεράποντα ιατρό.

 

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

ΚΑΝΤΑΡΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button