ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Η “Αυστραλία” πάντα βοηθά! Ευχαριστηριο

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Σύλλογος Διδασκόντων, οι Μαθήτριες και οι Μαθητές του Γυμνασίου Μύρινας επιθυμούμε να εκφράσουμε δημόσια τις θερμές ευχαριστίες μας στον κ. Ηρακλή Ξύκη για την προσφορά του στο Σχολείο μας.

Ο κ. Ξύκης ανταποκρίθηκε άμεσα και γενναιόδωρα στο αίτημά μας να εξοπλιστούν με ηλεκτρονικούς υπολογιστές και οθόνες προβολής όσες αίθουσες του Σχολείου δεν διαθέτουν διαδραστικούς πίνακες. Με την επέκταση αυτή διευκολύνεται το έργο των διδασκόντων και γίνεται πιο αποτελεσματική και ευχάριστη η διδασκαλία  για τους μαθητές μας.

Ευχαριστίες οφείλουμε και στον κ. Λάκη Πλαφαδέλλη για τη μεσολάβηση και τη βοήθεια που πρόσφερε.

Ευχόμαστε το παράδειγμα του κ. Ξύκη να βρει μιμητές, καθώς είναι πολλές  οι ανάγκες των σχολείων της Λήμνου τόσο σε κτιριακό όσο και υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

Η Διευθύντρια του Γυμνασίου Μύρινας

Παρασκευή Τσέτσου

LimnosNea.gr – Η φωτογραφία ειναι  απο το παλιό Γυμνάσιο που σήμερα δεν λειτουργεί,  εκκρεμούν επισκευές,  και τα μαθήματα γίνονται  σε παραπλήσιο κτίριο.

Στο Υπέροχο αυτό κτίριο (φωτογραφία)  φοίτησε στα  γυμνασιακά του  χρόνια και ο Ηρακλής Ξύκης και ο Λάκης Πλαφαδέλλης μαζί με 1000δες μαθητές και μαθήτριες των παρελθόντων χρονών !

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button