ΑνακοινώσειςΕπιλεγμένα

Η Αιμοδοσια συνεχίζεται (Παρασκ. – Σαβ. 17 -18/11) Η πρωτοβουλία του Δ.ΙΕΚ (φωτο)

Μία ωραία πρωτοβουλία και σημαντική εξωστρεφής δράση με κοινωνικό χαρακτήρα!

Οι σπουδαστές του Τμήματος Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας Γ εξαμήνου του Δημόσιου ΙΕΚ Λήμνου, στα πλαίσια του μαθήματος “Αιμοδοσία” , τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023 πραγματοποίησαν μια επιτυχημένη εκστρατεία στην αγορά της Μύρινας, με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με το θέμα της αιμοδοσίας.

Οι σπουδαστές, υπό την καθοδήγηση της εκπαιδεύτριάς τους κ. Μαρία Ξυγιντζή, βρέθηκαν σε κεντρικά σημεία της πόλης, όπως η Αγορά και το Λιμάνι, αποτυπώνοντας την παρουσία τους με εντυπωσιακό τρόπο.

Με ενημερωτικό υλικό και ευγενική διάθεση, προσέγγισαν τους περαστικούς, εξηγώντας τη σημασία της αιμοδοσίας και προσκαλώντας τους να συμμετάσχουν στην επερχόμενη αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί 16-18 Νοεμβρίου 2023 στο Πνευματικό Κέντρο της Αγίας Τριάδας από τον Σύλλογο Αιμοδοτών Λήμνου.

Οι πολίτες ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρωτοβουλία αυτή του ΙΕΚ, επιδεικνύοντας ενδιαφέρον για το θέμα και εκδηλώνοντας επιθυμία να συμμετέχουν στην αιμοδοσία. Ταυτόχρονα, η δράση συνέβαλε στη δημιουργία ενός θετικού κλίματος γύρω από την αιμοδοσία, ενθαρρύνοντας τους πολίτες να αντιληφθούν την αξία της πράξης αυτής.

 

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button