Λήμνος

Αυτό ειναι το peak ακροαματικότητας του ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ και οι έπαινοι, επίσης !

Η μετάδοση των Χαιρετισμών του Ακάθιστου Ύμνου είχε τεράστια  απήχηση. Στα σχεδόν 30 χρόνια του ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ λίγες εκπομπές είχαν τόση,  μετρημένη (*),  ακροαματικότητα και αποδοχή.

Απο όλα οσα επαινετικά άκουσα απο χθες και σήμερα στην πρωινή Εκπομπή το επιστέγασμα είναι το παρακάτω μήνυμα που έλαβα με e-mail.

(*) Η ΜΕΤΡΗΜΕΝΗ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ,  ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΜΕΤΡΟΥΝΤΑΙ,  ΗΤΑΝ 100 ΜΕ ΟΡΙΟ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ ΤΟΥΣ 100. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ  ΑΛΛΑ ΜΕ 100 ΣΤΑ 100 ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΣΑΝ.

ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΗ Ν. ΑΦΡΙΚΗ

Κύριε Κοτσαλη Καλημερα !

Ευχαριστούμε Θερμά όλοι οι Έλληνες στη Νότια Αφρική που μας δώσατε την πολύτιμη ευκαιρία να ακούσουμε Το Ακαθεστο Υμνο. Είμαστε υπόχρεοι σε εσάς .

Παλιά πιάναμε την ΕΡΤ . Τώρα και αρκετά χρόνια μας το κόψανε και αυτό οι ελληνική κυβέρνηση. Η Έλληνες στο εξωτερικό το έχουμε αυτό το παράπονο. Και έχουμε προσφέρει πολλα στην Ελλάδα μας .

 

Σας ευχαριστούμε πολυ . Η Παναγία πάντα μαζί σας . Ευχαριστούμε για τις καλές πράξεις σας . Ευχαριστούμε πολυ . Ο Θεός να φυλάξει την Ελλάδα μας από κάθε κακό . Και τους Έλληνες να μάθει να κάνουν σεμνές και καλές πράξεις .

 

Συγχαρητήρια για την εκπομπή σας.

Πάντα καλό στη ζωή

Ελισαβετ Αβρακιωτου

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button