Ανακοινώσεις

Η Χριστουγιεννιάτικη Γιορτη του ΗΦΑΙΣΤΟΥ !

Χορευτικός Ομιλος Λημνου “Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ”                                           

                                                             ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Μύρινα   8-12-2023

   Οι μέρες αυτές οι γιορτινές με την αναμονή της Γέννησης του Κυρίου μας και τον  ερχομό του νέου έτους αποτελούν την αναγκαιότερη και πιο ευλογημένη πηγή ευχών.Η παράκληση μας προς τον γεννηθέντα Χριστό επιβάλλεται να στοχεύει στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου,ειρηνικότερου,ασφαλέστερου,περισσότερο αισιόδοξου.

    Βασική προυπόθεση για να μπορεί ο άνθρωπος να ζει και να δημιουργεί ελευθερα είναι η ειρήνη, που τόσο πολύ βάλλεται στις μέρες μας.  

 

  Μια όμορφη εκδήλωση συνεργασίας με κυρίαρχο άξονα το  «επί γης ειρήνη» που έχει σαν στόχο να υπογραμμίσει πως πολιτισμός και ειρήνη είναι έννοιες αλληλένδετες,θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023 στις 7 το απόγευμα στο κινηματοθέατρο ΜΑΡΟΥΛΑ.

  Η πρόταση μας για συνεργασία σ αυτή την εκδήλωση βρήκε άμεση ανταπόκριση για ακόμη μια φορά από την ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΛΗΜΝΟΥ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ και την πάντοτε καλή διάθεση του Μητροπολίτη μας Σεβασμιωτάτου κκ ΙΕΡΟΘΕΟΥ τον οποίο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ.

   Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει:

 

-‘Υμνους και τραγούδια από τα παιδιά των Κατηχητικών σχολείων της Ι.Μ.    Λήμνου κ Αγ. Ευστρατίου.

 -Δρώμενα,κάλαντα και παραδοσιακούς χορούς από τα μικρά και έφηβα παιδιά των χορευτικών μας τμημάτων.

-Συμμετοχή των τμημάτων ενηλίκων (αρχαρίων και προχωρημένων χορευτών)με εορταστικούς παραδοσιακούς χορούς και τη συνοδεία της μαγικής φωνής της κυρίας Αντιγόνης Στρέπκου.

 

 Ένα πλήθος από παιδιά και ενήλικες θα σας μεταφέρουν μέσα από ύμνους ,τραγούδια,κάλαντα,δρώμενα  και παραδοσιακούς χορούς το μήνυμα της αγάπης και της ειρήνης που φέρνει η Γέννηση του Κυρίου μας σε  μια εορταστική βραδιά όπου δικός μας στόχος και επιθυμία είναι κοινό και συμμετέχοντες να γίνουμε ένα, δίνοντας μ αυτό τον τρόπο το μήνυμα των ημερών που έρχονται: «Δόξα εν υψίστοις Θεό και επί γης ειρήνη εν ανθρώποις ευδοκία».

 

 Θα ήταν μεγάλη η χαρά μας να μας τιμήσετε με την παρουσία σας

                                                                            ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

                                                         Εκ μέρους του Χ.Ο.Λ. « Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ»

                                              Η  υπεύθυνη επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων

                                                         Μαντώ Γαροφαλλίδου-Παπούλκα

 

 

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button