Απόψεις

Η δεύτερη Αεροδικομιδη με C-130, μετά απο αυτή του Στ. Ροκκου δείχνει πολλά!

Μια αεροδιακομιδή ακομη με C-130. Ήταν του Στέλιου Ρόκκου το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και μια ακομη μεσοβδόμαδα και οι δυο από το Καρδιολογικό Τμήμα Λήμνου.

Και ο  Στέλιος,  με τον οποίο μιλήσαμε μόλις βγήκε από γνώστη Ιδιωτική Κλινική των Αθηνών,  μας είπε τα “καλύτερα” για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε στο Νοσοκομείο της Λήμνου  το πρόβλημα  Υγείας  του και το παρακάτω ευχαριστήριο κάνει το ίδιο.  Μαρτυρίες σημαντικές και αυθόρμητες που δείχνουν τις δυνατότητες του ΕΣΥ,  που όμως  έχουν όρια και σκαμπανεβάσματα.

Το παρακάτω Ευχαριστήριο τα λέει όλα, για την “υποστελεχώση” και “τις δύσκολες συνθήκες που  αντιμετωπίζουν οι υγειονομικοί στο νησί μας” και στις  επισημάνσεις  αυτές γίνονται και από μια γιατρό, την Ευαγγελία Α. Παλαιολόγου

Ακόμη,  επειδή υπήρξαν και κριτικές “γκρίνιας”  ότι ο Ρόκκος αντιμετωπίστηκε με το C-130 ευνοϊκά, η δεύτερη αεροδιακομιδή τους  διαψεύδει. Ο Στέλιος, βέβαια  ειχε τη δυνατότητα  να πάει σε ιδιωτικό Νοσοκομείο, ίσως και για μια  ιδιωτική αεροδιακομιδή. Σημειώνουμε ωστοσο  οτι ο  Στελιος Ρόκκος ζει μονιμα στη Λημνο,  κάτι που ειναι μοναδικό για καλλιτέχνες του διαμετρήματος του.

Ευχαριστήριο

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις πιο θερμές μας ευχαριστίες προς το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λήμνου, ιδιαιτέρως τους Καρδιολόγους κ.Γ. Καλογιάννη και κ.Π. Τζεβελέκο, προς όλο νοσηλευτικό  προσωπικό, ειδικότερα  την Κα. Ευαγγελία Τσακανιά,  το προσωπικό του ΕΚΑΒ στην Λήμνο και την Αθήνα αλλά και στο πλήρωμα και τους τεχνικούς της Πολεμικής αεροπορίας.

Η κινητοποίηση τους, ώστε να μεταφερθεί η μητέρα μας από το Γ. Νοσοκομείο Λήμνου στον Ερυθρό Σταυρό Αθηνών, με εναέριο μέσο της Πολεμικής Αεροπορίας ήταν άμεση και συνέβαλε ώστε να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά το οξύ καρδιολογικό συμβάν που υπέστη η μητέρα μας.

 

Στις δύσκολες συνθήκες που  αντιμετωπίζουν οι υγειονομικοί στο νησί μας, έχοντας να διαχειριστούν σοβαρά περιστατικά χωρίς τα απαραίτητα μέσα, σε ένα υποστελεχωμένο νοσοκομείο, έπραξαν τα μέγιστα, ανταποκρινόμενοι με το καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες  τού επείγοντος πρόβληματος υγείας.

Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε καλή δύναμη στο δύσκολο έργο σας.

Ευαγγελία & Σταυρούλα Α. Παλαιολόγου

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button