ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Η Ειδηση της Χρονιάς! Το Μέλι “ΛΗΜΝΙΑ ΓΗ” ανάμεσα στα 36 κορυφαία τρόφιμα και ποτά του Κόσμου!!!

ΤΟ ΜΕΛΙ «ΛΗΜΝΙΑ ΓΗ» ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ 36 ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

Μία νέα, τεράστια διάκριση ήρθε να προστεθεί στη σχετική λίστα του μελιού ΛΗΜΝΙΑ ΓΗ, του Αγροτικού Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Λήμνου. Μετά τη βράβευση με την ανώτατη διάκριση των τριών αστεριών στα φετινά Great Taste Awards, ακολούθησε μία δεύτερη φάση όπου όλα τα προϊόντα που βραβεύθηκαν με τρία αστέρια διαγωνίστηκαν μεταξύ τους, ώστε να προκύψουν οι φετινές υποψηφιότητες για το βραβείο Golden Fork (Χρυσό Πιρούνι).

Από τα αρχικά 14195 τρόφιμα και ποτά κάθε είδους, προερχόμενα από 109 διαφορετικές χώρες που αξιολογήθηκαν στα φετινά Great Taste Awards και από τα μόλις 248 (1,8%) που βραβεύθηκαν με τρία χρυσά αστέρια, το μέλι ΛΗΜΝΙΑ ΓΗ βρέθηκε ανάμεσα στα μόλις 36 προϊόντα που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία και κέρδισαν την υποψηφιότητα για το «Χρυσό Πιρούνι».

Πρόκειται για σημαντικότατη επιτυχία μιας και το μέλι ΛΗΜΝΙΑ ΓΗ είναι μόλις το ένα από τα δύο μέλια που βρέθηκαν σε αυτή τη λίστα, ένα από τα μόλις τρία ελληνικά προϊόντα (μαζί με το γαλοτύρι Ρούσσα και το λάδι 245) και το μοναδικό συνεταιριστικό προϊόν.

 

Η τελετή απονομής των βραβείων, θα πραγματοποιηθεί την 11η Σεπτεμβρίου 2023, στο Λονδίνο, στο Battersea Arts Center. Ο Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός της Λήμνου θα είναι εκεί, για να μοιράσει το πολυβραβευμένο μέλι του στην ελίτ της παγκόσμιας γαστρονομίας και της βιομηχανίας τροφίμων, διαφημίζοντας παράλληλα με τον καλύτερο τρόπο το νησί της Λήμνου και τα προϊόντα του

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button