Απόψεις

Η Εταιρεία ΜΑΣΟΥΤΗΣ ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα..

ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΕΡΡΩΝ

(Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Σ.)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   Σέρρες, 28 Απρ 2021

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Σερρών (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Σ.), κατόπιν του Δελτίου Τύπου της στις 10 Φεβ 21 με το οποίο προτρέπαμε σε εκδήλωση πράξεων στήριξης του κοινωνικού παντοπωλείου της Ι.Μ. Σερρών και Νιγρίτης σε ατομικό, συλλογικό και θεσμικό επίπεδο, η εταιρία ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε. ανταπεξήλθε στο κάλεσμα  και προσέφερε μεγάλη ποσότητα αγαθών α΄ ανάγκης.

Την προσφορά της εταιρίας το Σωματείο μας την καταθέτει με πολύ αγάπη στο  κοινωνικό παντοπωλείο της Ι.Μ. Σερρών και Νιγρίτης για την έμπρακτη στήριξη ανθρώπων που χρήζουν πραγματικής ανάγκης ενόψει της εορτής του Πάσχα και διατρέχοντας τα Πάθη του Κυρίου.

                          Παράλληλα ευχαριστεί ιδιαίτερα την εταιρία ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε. για την ευαισθησία που επέδειξε στο κάλεσμα του Σωματείου.

                          Η Ένωση προτρέπει σε περαιτέρω διεύρυνση ανάλογων πράξεων αλληλεγγύης και άλλων φορέων και εταιριών και πάντα με γνώμονα τη διασφάλιση της ανθρώπινης υπόστασης ως μέτρο ποιότητας της κοινότητας της οποίας είμαστε μέλη.

     Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button