Επίκαιρα

Οι Φίλοι του Παλλημνιακού Κτήματος, συνεχίζουν αναβαθμισμένοι !

Ο “μαγικός”,  όπως έχει χαρακτηριστεί,  χώρος για πολιτιστικές εκδηλώσεις,   η Αυλή του Παλλημνιακού Κτήματος,  αποδείχτηκε το ίδιο μαγική  και στην Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου των Φίλων του Παλλημνιακού  Κτήματος.

Σε ένα αγροτικό περιβάλλον με ιστορικό υπόβαθρο έγινε η Συνέλευση του Συλλόγου.

Η απολογιστική ενημέρωση από το   απερχόμενο Δ. Σ. , δια του μέχρι τώρα Προέδρου Αργύρη Τραμοντάνη,  ήταν πλήρης και  διεξοδική ενώ τα παριστάμενα  μέλη, περί τους 30,  ζήτησαν διευκρινήσεις  για ο,τι  θεωρούσαν ότι ήταν ασαφές.  Γενικά η Συνέλευση  ήταν ζωηρή και ενδιαφέρουσα.

Αυτό που πρέπει να τονιστεί ως ένα νέο στοιχείο του Συλλόγου  είναι  η θεσμική  του αναβάθμιση με το νέο Νόμο που διέπει τη λειτουργία του Κτήματος, αφού ο Σύλλογος των Φίλων του Κτήματος θα εκλέγει το  ένα από τα 9 διοικητικά μέλη του Παλλημνιακού Ταμείου.  Με προηγούμενη απόφαση,  ο μέχρι πριν λίγο Πρόεδρος του Παλλημνιακού Ταμείου,  Χρ. Κακαρνιάς θα είναι ο εκπρόσωπος του Συλλόγου  στο Δ.Σ.  Έτσι όπως τονίστηκε ο Σύλλογος  θα έχει λόγο και ρόλο για τον τρόπο εξέλιξης του Παλλημνιακού Ταμείου.

Στο τέλος έγινε ψηφοφορία για την  ανάδειξη του νέου, για την επόμενη 3ετια, Δ.Σ.

Οι υποψηφιότητες ήταν αρκετές και εκλέχτηκαν οι 5 πρώτοι σε ψήφους:

  1. Φωτοπούλου Χαριτίνη
  2. Σκαπέτης Ευστράτιος
  3. Παλάντζας Ευθύμιος
  4. Σφυρής Παναγιώτης
  5. Σουδιανού Ελενη

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button