Επίκαιρα

Η Κατάταξη Νεοσύλλεκτων σε συνθήκες Κορονοϊού – Δ. Τ. της 88 ΣΔΙ – ΛΗΜΝΟΣ

21 88 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ     «ΛΗΜΝΟΣ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι από 16 μέχρι 19 Μαρτίου 2021 θα πραγματοποιηθεί κατάταξη υπόχρεων Στρατιωτικής Θητείας με τη 2021 Β΄ ΕΣΣΟ στη ν. Λήμνο. Η 88 Στρατιωτική Διοίκηση στο πλαίσιο των επιπρόσθετων μέτρων που έχει λάβει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του Κορωνοϊού (COVID-19) και για τη διευκόλυνση των προς κατάταξη υπόχρεων έχει λάβει τα ακόλουθα μέτρα:

  • Για όσους διαπιστωθεί ότι είναι θετικοί στον COVID-19 πριν καταταγούν, θα πρέπει να απευθύνονται στο κατά περίπτωση αρμόδιο Φρουραρχείο, προκειμένου να εκδοθεί γνωμάτευση και να μετακινηθεί η ημερομηνία κατάταξης τους μετά την ίαση τους.
  • Όσοι στρατεύσιμοι προσέλθουν για κατάταξη σε Σημείο Υποδοχής Οπλιτών και μετά την υποβολή τους σε RAPID TEST COVID-19 διαγνωστούν θετικοί, θα κατατάσσονται κανονικά και θα παραμένουν σε προκαθορισμένο χώρο μέχρι την ίαση τους.
  • Αναφορικά με την μετακίνηση των προς κατάταξη οπλιτών, το σημείωμα κατάταξης αποτελεί αποδεικτικό για την αναγκαιότητα μετακίνησης αυτών και των γονέων τους που πιθανόν να τους συνοδεύουν. Στα Σημεία Υποδοχής Οπλιτών θα επιδίδεται στους γονείς των κατατασσόμενων βεβαίωση κατάταξης ως δικαιολογητικό επιστροφής στην μόνιμη κατοικία τους.

Στο πλαίσιο πρόληψης για την αποφυγή διάδοσης της πανδημίας Covid-19, εφίσταται η προσοχή των υπόχρεων σε στράτευση ως προς τη λήψη των απαραίτητων μέτρων προστασίας, την αποφυγή επαφής με άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, αλλά κυρίως προς την αποφυγή συμμετοχής σε εκδηλώσεις συνωστισμού και συγχρωτισμού τις τελευταίες ημέρες πριν από την κατάταξη.

Ο   Εκπρόσωπος Τύπου 88 ΣΔΙ   Ευάγγελος Τσουμελέκας

LimnosNea.gr : Η Φωτογραφία κατάταξης νεοσύλλεκτων – διαδικασια υπόδησης  –  ειναι Αρχείου

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button