Η Κινητοποίηση με τα τρακτέρ για το παραγωγικό μέλλον της Λημνου δεν ειναι : Χαιρέτα μας τον πλάτανο!

Κατέβηκαν τα Τρακτέρ με τους κινητοποιημένους Αγροτοκτηνοτρόφους στο Επαρχείο ! Σήμερα 4/2, ώρα 12.00
Εκεί συναντήθηκαν με τον Αντιπεριφερειάρχη για αγροτικά θέματα της Λήμνου Άγγελο Βλάττα (π. Έπαρχο), τη Δήμαρχο Ελεονόρα Γεώργα και δυο Αντιδημάρχους τους κυρίους Σκαπέτη και Αρχοντίδη,
Ο Έπαρχος Αποστ. Κουτσογιάννης έλειπε στην Αθήνα
Η Επιτροπή των Αγροτοκτηνοτρόφων αναφέρθηκε στα αίτημα για τα οποία αξίωσε λύσεις και τα επέδωσε γραπτώς. Τα Αιτήματα απο την πλευρά τον Τοπικών Αρχών δηλώθηκε ότι τα στηρίζουν αλλά δεν μπορούν να τα επιλύσουν και θα τα διαβιβάσουν αρμοδίως. “Χαιρέτα μας τον Πλάτανο” , που λένε !
Κατόπιν αυτών τα Τρακτέρ αποχώρησαν για να βρεθούν σήμερα 4/2 το βράδυ, μετά τις δουλειές τους στα κοπάδια, στο Λιβαδοχώρι και να αποφασίσουν για το ποια θα είναι η συνέχεια των κινητοποιήσεων με αιτήματα ζωτικά “υπαρξιακά” θα λέγαμε για το παραγωγικό μέλλον του Νησιού.
Υπενθυμίζουμε ότι οι Κινητοποιήσεις της Λήμνου είναι σε επαφή και συνεργασία με τις κινητοποιήσεις που εξελίσσονται σε όλη την Ελλάδα. Είναι κι αυτό !