Λήμνος

ΟΙ ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΟΠΙΟ !

ΟΙ ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΟΠΙΟ !

Με τη Βοήθεια του καλού καιρού οι φετινοί Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες,  οι οποίοι διεξήχθησαν σήμερα 7-9 στη Μύρινα,  σημείωσαν μεγάλη επιτυχία.

Ολα πήγαν πολύ καλά! Οι 70 περίπου αθλητές  απο τις  δυο  κωπηλατικές Ομάδες από τη Μυτιλήνη, μια  απο τη Θεσσαλονίκη και μια από την περιοχή Καστοριάς (Μαυροχώρι),  μαζί με το Ν.Ο. Λήμνου, είχαν μια καλή παρουσία,  με καλές αποδόσεις, και  σε αρκετές περιπτώσεις έντονο ανταγωνισμό.

Η αφετηρία ήταν στην θαλάσσια περιοχή των Ελβετικών και ο τερματισμός στο Ρωμαίικο Γιαλό στο ύψος του Χριστοδουλίδειου, απόσταση 1 χιλ.

Κατά μήκος του Ρωμαίικου Γιαλου,  στις καφετέριες,  υπήρχαν άρκτοι που παρακολούθησαν τους αγώνες και χειροκρότησαν τις προσπάθειες…

Οι διαδρομές,  κατά κατηγορία,   άρχισαν στις 9.30 ολοκληρώθηκαν στις 11.00 και στις 12.00 έγινε η βράβευση  των τριών πρώτων νικητών κάθε κατηγορίας. .

Παρόντες στους αγώνες ήταν όλοι  οι Παράγοντες των τοπικών Αρχών.   

Οι  Αγωνες απο την  έναρξη τους ως την απονομή των μεταλλείων μεταδόθηκαν ζωντανά απο το ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ  με  τον Γ. Καριακλή να κάνει μια συνεχή  περιγραφή από τον τόπο διεξαγωγής τους,   τον Ρωμαίικο Γιαλό, με την τόση φυσική  και αρχιτεκτονική Ομορφιά αλλα και την ιστορικότητα του χώρου αυτού.

Μιλήσαμε με αρκετούς από όσοι  παρακολούθησαν τους  αγώνες, ανάμεσα τους  και με τον Πρόεδρο της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Ελλαδας  και όλοι εξέφρασαν την ικανοποίηση τους   για την επιτυχία των αγώνων και τον ενθουσιασμό τους για την ομορφιά της περιοχής.

Ιδιαίτερη στιγμή για το ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ ήταν η τηλεφωνική παρέμβαση του Τάσου Βελίδη, παράγοντα της Κωπηλασίας στην Καστόρια,  ο οποίος άκουγε την εξέλιξη των αγώνων απο το ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ  απο το Ιντερνέτ και αργοτερα μας εστειλε το εξης Μηνυμα:

Καλημέρα από την μακρινή Καστοριά.

Έμεινα έκπληκτος ψάχνοντας στο ίντερνετ όταν βρήκα ένα ραδιόφωνο που μετέδιδε τους αγώνες. Για εμάς που ασχολούμαστε με το άθλημα χαιρόμαστε όταν βλέπουμε ότι κάποια μέσα προβάλουν το άθλημα της κωπηλασίας.

Και πάλι συγχαρητήρια στο ραδιόφωνο σας και στους ανθρώπους που μια ώρα αναμεταδίδουν ζωντανά τους αγώνες.

Με τιμή

Βελλίδης Τάσος.

Καστοριά

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button