Ανακοινώσεις

Η Κρήτη δεν ειναι τίποτα για τον Συμπατριώτη τους Ν. Ανδρουλάκη, μπροστα στη Λημνο !

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ – ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΗΜΝΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκαν οι εκλογές ανάδειξης του νέου Προέδρου της παράταξης μας, που έφερε στις κάλπες παλιούς και νέους φίλους, ενεργοποίησε τα μέλη μας σε εντυπωσιακό βαθμό, αποδεικνύοντας τον βαθύ σεβασμό όλων μας στις δημοκρατικές διαδικασίες, την ανάγκη που έχει η κοινωνία μας να εκφραστεί μέσα από αυτές και την αγωνία να διεκδικήσει και να πετύχει το μέλλον που της αξίζει.

Με τη συμμετοχή μας εκφράστηκε η πίστη ότι η μεγάλη παράταξη του κέντρου θα διαδραματίσει πλέον καταλυτικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις της χώρας, με απόλυτα δημοκρατικό προσανατολισμό και ότι το Κίνημα Αλλαγής-ΠΑΣΟΚ  συνεχίζει να αποτελεί την προσδοκία και την ελπίδα του λαού  για ευημερία, ανάπτυξη και κοινωνική συνοχή.

Στα δύο εκλογικά τμήματα της Λήμνου ψήφισαν 241 μέλη και φίλοι και οι ψήφοι κατανεμήθηκαν ως εξής:

– ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ : 216 – ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: 23 & 2 ΛΕΥΚΑ/ ΑΚΥΡΑ

Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΗΜΝΟΥ συγχαίρει τον νέο μας Πρόεδρο, ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ που προσήλθαν μαζικά στις κάλπες και στους δύο  γύρους των εκλογών, με σύμπνοια και ενότητα.

Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους τους εθελοντές-μέλη των εφορευτικών επιτροπών για την πολύτιμη συμβολή τους.

Ιδιαιτέρως, ευχαριστούμε τον Δήμο Λήμνου για την παραχώρηση των χώρων και του απαραίτητου υλικού για την διενέργεια των εκλογών.

Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ να είναι σε εγρήγορση και όλοι ενωμένοι να πορευτούμε στους νέους αγώνες που έχουμε μπροστά μας αφού το οφείλουμε τόσο στην μνήμη του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου όσο και στην αείμνηστη Πρόεδρο μας, Φώφη Γεννηματά.

ΤΟΜΕΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ  – ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΛΗΜΝΟΥ

LimnosNea.gr : Η φωτογραφία  ειναι απο ΤΑ ΝΕΑ

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button