Λήμνος

Η Κριτική της Κριτικής, ω Κριτική !

Μύρινα, 3 Ιουλίου 2024

Κύρια Δήμαρχε,

νοιώθουμε την ανάγκη να σας απευθύνουμε το λόγο, καθώς παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες την αντιπαράθεση του Προέδρου της τοπικής κοινότητας Μούδρου με πολίτη, ο οποίος εξέφρασε την κριτική του.

Δεν είχαμε τον σκοπό να αναμειχθούμε, ως παράταξη, μέχρι τη στιγμή που ο εν λόγω Πρόεδρος, όχι απλώς άφησε μομφή για αντιπολιτευτική υστεροβουλία του πολίτη (ο οποίος στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές είχε πολιτευτεί με την Παράταξή μας), αλλά απείλησε κιόλας με μηνύσεις, επειδή θεώρησε ότι θίχτηκε.

Αρχικά, λυπούμαστε που ο συγκεκριμένος Πρόεδρος έχει τόσο μικρές αντοχές στην κριτική. Θα έπρεπε να του μάθετε πως οι αιρετοί είναι υπηρέτες του συνόλου.

Κυρίως όμως, θα σταθούμε στο θέμα της απειλής. Αν επιδοκιμάζετε την συμπεριφορά του Προέδρου, ο οποίος τυγχάνει και μέλος της παράταξής σας, τότε σας παραδίδω και τους δύο στο κοινό αίσθημα. Αν από την άλλη, την αποδοκιμάζετε, αναμένουμε έστω και σιωπηλά να τον νουθετήσετε.

Αυτό όμως, για το οποίο θέλουμε να είστε απολύτως σίγουρη, είναι ότι απειλές αυτού του τύπου, που έχουν προφανή στόχο την φίμωση, δεν πρόκειται να βρουν εύφορο έδαφος και θα τις στιγματίζουμε.

Από το Γραφείο Τύπου

LimnosNea.gr:  Στη φωτογραφία ο επικεφαλής του Συνδυασμού ΙΣΧΥΡΉ ΛΗΜΝΟΣ, Θωμάς Λούκας 

 

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button