Ανακοινώσεις

Η Λαϊκή Συσπείρωση στην Αγορά της Μύρινας και στο Ρεπανίδι, Κοντοπούλι, Παναγιά και Πλάκα

          

     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Περιοδεία των υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης στην αγορά της Μύρινας και στα χωριά Ρεπανίδι, Κοντοπούλι, Παναγιά και Πλάκα

 

Το πρωί του Σαββάτου 23 Σεπτεμβρίου, η Αγλαΐα Κυρίτση, υποψήφια Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου και ο Κώστας Μαδυτινός, υποψήφιος Δήμαρχος Λήμνου, μαζί με περιφερειακούς, δημοτικούς και κοινοτικούς υποψηφίους συμβούλους, περιόδευσαν στην αγορά της Μύρινας, όπου ενημέρωσαν τους επαγγελματίες και τους κατοίκους για τα προγράμματα και τις θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Δήμο Λήμνου και Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και συζήτησαν μαζί τους σε θετικό κλίμα τα προβλήματά τους.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας επισκέφθηκαν τα χωριά Ρεπανίδι, Κοντοπούλι, Παναγιά και Πλάκα όπου συζήτησαν με τους κατοίκους των χωριών αυτών προβλήματα όπως ο καθαρισμός των χειμάρρων και το διαχρονικό πρόβλημα της καταστροφής των καλλιεργειών από τα αγριοκούνελα.

 

Χαρακτηριστικό όλων των μέχρι τώρα περιοδειών, είναι ότι οι κάτοικοι εκφράζουν τις διαμαρτυρίες και την αγωνία τους για το πρόβλημα με την έλλειψη γιατρών στο νοσοκομείο, γεγονός που δείχνει τη σοβαρότητα του προβλήματος που πρέπει να είναι στο επίκεντρο κάθε δημοτικής και περιφερειακής αρχής. Πρόβλημα για το οποίο οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης ήταν και είναι στην πρωτοπορία των όποιων αγώνων και διεκδικήσεων έχουν γίνει μέχρι τώρα.

Μύρινα 24-9-2023

LimnosNea.gr : Αισθανόμαστε την ανάγκη,  καθως μπήκαμε στις 2 τελευταίες  εβδομάδες πριν τις Εκλογές,  να δηλώσουμε οτι   θα δημοσιεύουμε στο site μόνο ανακοινώσεις που θα λαμβάνουμε από τους Συνδυασμούς  στο e-mail και όχι από αναρτήσεις  στο  FACE BOOK.

Μετά τις Εκλογές ευελπιστούμε οι ανακοινώσεις των Συνδυασμών  να είναι για όλους  τους Συνδυασμούς ίδιες, εφόσον βέβαια και οι Συνδυασμοί μας αποστέλλουν περίπου τον ίδιο αριθμό ανακοινώσεων…   Επιφυλασσόμαστε ωστόσο οι αναρτήσεις μας  να είναι ανάλογες  και με τη σπουδαιότητα των ανακοινώσεων  γιατι και ο παραπάνω γενικός κανόνας θα έχει τις εξαιρέσεις του !

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button