Λήμνος

Η ΛΗΜΝΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ !

Η ΛΗΜΝΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ !

 

 «Ο χρόνος περνά και το ακριτικό νησί  της Λήμνου, που εύκολα άλωσε τις καρδιές μας από το χαίρω πολύ εξακολουθεί να μας εκπλήττει θετικά.

Αφού μας  εκπαίδευσε στο ήθος της κερκίδας, τώρα προχώρησε και στην υλοποίηση της επιθυμίας της ομάδας του ΗΦΑΙΣΤΟΥ που ενισχύθηκε  και από την βούληση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και προσωπικά του προέδρου της Γιώργου Βασιλακόπουλου, στην δημιουργία Κριτών Καλαθοσφαίρισης από το νησί της Λήμνου προκειμένου να καλύψουν τις θέσεις στο τραπέζι της Γραμματείας».

Με αυτά τα λόγια η Τάνια Μερίκα, πρόεδρος του Συνδέσμου Κριτών Καλαθοσφαίρισης Νομού Αττικής, χαιρέτησε την παρουσία 3 παιδιών μας στο τραπέζι της Γραμματείας στους αγώνες  του ΗΦΑΙΣΤΟΥ  με τις ομάδες του Παναθηναϊκού και  του Ολυμπιακού για το Πρωτάθλημα της Α1(ΕΣΑΚΕ).

Με την ομάδα του Παναθηναϊκού είχε συμμετοχή ο Κώστας Καστανάς και με την ομάδα του Ολυμπιακού η Άννα Χατζηαντώνη (στη φωτογραφία : δεύτερη από αριστερά)  και ο Γιάννης Μάντζος (δεύτερος απο δεξιά) .

Αξίζει να αναφερθούμε στα λόγια της Τάνιας   Μερίκα  η οποία δήλωσε ότι , τα παιδιά έχουν πείσμα, θέληση και μεράκι και  έτσι, κατάφεραν να μπουν , στα πλαίσια πάντα της εκπαίδευσης, στα βαθιά,  πολύ γρήγορα,  και να στείλουν το δικό τους μήνυμα ελπίδας στην Μπασκετική πλέον Λήμνο!!

Η  πρωτοβουλία της διοίκησης  του ΗΦΑΙΣΤΟΥ για την δημιουργία κριτών από το νησί μας, η  αμέριστη συμπαράσταση της Ομοσπονδίας του Αθλήματος η οποία συναινεί σε κάθε ελπιδοφόρα κίνηση για την ανάπτυξη του μπάσκετ στο νησί μας και η παρουσία και η διδασκαλία  της Τάνιας Μερίκα  στα παιδιά  μας με εντολή της ΕΟΚ , είναι μια  ιδιαίτερα σημαντική συνύπαρξη για όλους εμάς.

Σας ευχαριστούμε  και σας διαβεβαιώνουμε ότι εδώ στην Λήμνο, θα αποδείξουμε πως  δεν επενδύσατε άδικα σε μας.

Νίτσα Δώρα 

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button