Ανακοινώσεις

Η ΛΗΜΝΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΦΟΡΕΣΙΑ – Τι, Ποιοι, Πότε, Που;

Μύρινα   3-8-2021 

     Ράλλη Κοψίδη 3, Mύρινα Λήμνος

     Υπεύθυνη Επικοινωνίας:

     Μαντώ Γαροφαλλίδου-Παπούλκα                                                 ΠΡΟΣ:    Τοπικά Μ.Μ.Ε

     Τηλ. 6937459622-6937459621                       

     Email: ppapoulk@yahoo.gr

                                                              ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

     Ο Όμιλος μας με τη στήριξη του ΟΕΠΑ ΔΗΜΟΥ ΛΗΜΝΟΥ πραγματοποιεί έκθεση φωτογραφίας με θέμα <<Η ΛΗΜΝΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΦΟΡΕΣΙΑ>> από τις 6 εως τις 10 Αυγούστου 2021 στην κεντρική αγορά της Μύρινας (απέναντι από το καφέ ΚΑΘ ΟΔΟΝ>>.

   Το νησί μας είναι προικισμένο με πάμπολλες ομορφιές. Χρυσαφένιες παραλίες,υπέροχα παραδοσιακά σπίτια, αμέτρητα ξωκκλήσια ,βρύσες,γραφικές πλατείες,μύλους και τόσα άλλα στολίδια μοναδικά τα οποία προσδιορίζουν την ιδιαίτερη ταυτότητα και ομορφιά του. Επιλέξαμε λοιπόν μέσα σε καιρούς που οι δυνατότητες μας για πραγματοποίηση δράσεων είναι πάρα πολύ μικρές λόγω των προβλημάτων που επέφερε η πανδημία, να αναδείξουμε κάποιες απ αυτές τις ομορφιές του τόπου μας σε συνδυασμό με τις παραδοσιακές φορεσιές τόσο της Λήμνου,όσο και άλλων περιοχών της Ελλάδας,αποτυπώνοντας τες στο φωτογραφικό φακό των  μελών του Ομίλου μας κων Ντίνας Ματσικά και Ειρήνης Σιάτρα,τις οποίες και ευχαριστούμε για την πάντα καλή τους διάθεση και προσφορά.

 Επιλέξαμε επίσης η έκθεση μας να πραγματοποιηθεί σ ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Μύρινας αυτό της αγοράς,ώστε να είναι προσβάσιμη σε όλο και περισσότερο κόσμο και ιδιαίτερα στους επισκέπτες του νησιού μας.

 Την πρώτη μέρα της έκθεσης στις 6 Αυγούστου 2021 μέλη του Ομίλου μας ντυμένα με τις παραδοσιακές φορεσιές του νησιού μας θα κερνούν τους επισκέπτες  Λημνιό κρασί και θα φωτογραφίζονται μαζί τους ,τηρώντας βεβαίως όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας.(Στο χώρο της έκθεσης θα φροντίσουμε να υπάρχουν μάσκες προστασίας και αντισηπτικό.)

  Σας περιμένουμε και ευχόμαστε πολύ γρήγορα όλοι μας να επιστρέψουμε στην κανονικότητα της ζωής μας κι εμείς σ αυτό που αγαπάμε ιδιαίτερα το οποίο δεν είναι τιποτα άλλο από τους παραδοσιακούς μας χορούς.

                                          Εκ μέρους του Δ.Σ.  του Χ.Ο.Λ. ΄΄Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ΄΄

                                       Η υπεύθυνη επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων

                                                 Μαντώ Γαροφαλλίδου-Παπούλκα

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button