ΕπίκαιραΕπιλεγμένα

Η Μ. Παγώνη στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ. Τι είπε για το Πάσχα, το Καλοκαίρι, τη Λημνο !

Η Ματίνα Παγώνη πάντα εκφράζει τον ενθουσιασμό της,  όταν  μιλά με τη Λήμνο,  και την επιθυμία της για μια (ακομη)  Βόλτα στο Ρωμαίικο Γιαλό!

Σήμερα 16/12  μίλησε στη Μεσημεριανή Εκπομπή του ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ και επανάλαβε τη πρωινή της δήλωση στο ΣKAΪ  για το ερχόμενο Πάσχα  ,   που  σήκωσε  πολύ “σκόνη”  στα κοινωνικά δίκτυα…

Όμως αυτά που μας είπε δεν είναι τα φοβικά που είδαμε  στους τίτλους κεντρικών   Sites

Το Πάσχα σημείωσε  δεν θα έχουμε τελειώσει με την Πανδημία και κάποια μέτρα απο  τα σημερινά  θα ισχύουν και τότε,  όπως πιθανόν η Μάσκα και οι Αποστάσεις.

Για το καλοκαίρι  και την Τουριστική περίοδο,  που τη ρωτήσαμε,  μας απάντησε πως  ελπίζει να  έχουν γίνει τα 6.000.000 εμβόλια,  που είναι  απαραίτητα για να σταματήσει η διασπορά του κορονοϊού. Αν αυτό συμβεί, για το οποίο ελπίζει  (δεν είναι βέβαιη όπως καταλάβαμε)  τότε ο Τουρισμός θα  μπορέσει  να λειτουργήσει ευεργετικά για την οικονομία  στο Νησί και στην Ελλάδα.

Ενήμερη επί του θέματος και με συνεχή επιβεβαίωση των θέσεων της ,  όπως με σαφήνεια εκθέτει στα ΜΜΕ,   απαντώντας σε σχετική ερώτηση μας,  είπε ότι ο Εμβολιασμός  δεν θα είναι μια  εύκολη υπόθεση και  στην Ελλάδα θα αρχίσει στα μέσα Ιανουαρίου από το Νοσηλευτικό Προσωπικό.

Οι ευπαθείς  Ομάδες θα ακολουθήσουν και η συμμετοχή τους στον εμβολιασμό θα γίνει με δήλωση τους  με  SMS, τηλεφωνικώς αλλά και με τη  μεσολάβηση  των Φαρμακείων ! Αυτή την   περίπτωση των  Φαρμακείων,  την οποία   η κ. Παγώνη προτείνει , θεωρεί ότι   θα διευκολύνει  πολύ κόσμο,  που δεν είναι εξοικειωμένος με τα σύγχρονα μέσα.

Τη ρωτήσαμε, ακομη,  για την επιδημιολογική εικόνα της Λήμνου, με βάση τα κρούσματα,  και μας  είπε ότι την παρακολουθεί   και είναι πολύ θετική.  Είναι  σημαντική, τόνισε,  η  εξέταση του πληθυσμού με rapid test που γίνεται με πρωτοβουλία  του Δήμου Λήμνου.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ  ΔΙΚΗ ΜΑΣ,   ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΠΑΣΧΑ , ΜΕ ΤΗ ΜΑΤΙΝΑ ΠΑΓΩΝΗ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΑΣΤΙΚΗ  ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΚΑΪ

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button