Λήμνος

Η μέρα των Μπράβο! Ποιοι οι αποδέκτες !

“Μπραβο”,  μου είπαν σήμερα στην εκπομπή του ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ ακροατές για τον συμπατριωτη μας,  ο οποιος ηρθε στη Λημνο απο την Αθηνα, πηγε απο μονος του και εκανε το rapid test ,  βγηκε θετικος (αυτό είναι το ένα Κρουσμα της Λημνου) και τωρα είναι σε κατ οικον καραντινα.  “Μπραβο”  για την κοινωνική του ευαισθησία να μην γινει αιτια διασπορας του ιού,   μου ειπαν οι Ακροατες,   γιατι εκανε αυτό που έπρεπε να το έχει επιβάλει το Κράτος, δηλαδή τεστ σε κάθε άφιξη στη Λήμνο.

Ενα άλλο Μπράβο είναι ενός ακροατή,  για  τον Έπαρχο Λήμνου,  που τον είδε σήμερα, Σαββατιάτικα , με ένα μαλά (μυστρί) στο χέρι, μαζι με αλλα δυο άτομα να ρίχνουν τσιμέντο και να το επιστρώνουν σε λακκούβες στο δρόμο Ρεπανίδι – Κοντοπούλι !

Ενα Μπράβο και απο μένα στις Μεταφορικές Εταιρίες Λήμνου για τη συνέπεια  και την  ταχύτητα  μεταφοράς  ειδών στη Λήμνο.  Το παρήγγειλα την Πέμπτη το Μεσημέρι και Σάββατο  το Πρωί  μου το ανέβασαν στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ !

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button