Απόψεις

Η “ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΜΝΟ” ΣΤΟΝ “ΗΤΤΗΜΕΝΟ” ΕΚΤΟΡΑ

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΜΝΟ:

Με μεγάλη συγκίνηση η Ελεονώρα Γεώργα και στελέχη της παράταξης “ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΜΝΟ”  παρακολουθήσαμε χθες από μέλη  του “Μ.Ε.Α.Σ. ΛΗΜΝΟΣ” την παράσταση “ΕΚΤΩΡ, ο αγαπημένος των Θεών” της συμπατριώτισσας μας Μαρίας Λαμπαδαρίδου-Πόθου , στο επιβλητικό Αρχαίο Θέατρο της Ηφαιστίας με αφορμή τη λήξη του Διεθνούς Συνεδρίου που διοργάνωσε επί πενθήμερον η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου με θέμα “Ιερά και Λατρείες στο Αιγαίο”.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας σε όλους τους συντελεστές της άρτια οργανωμένης θεατρικής βραδιάς και επίσης στον προϊστάμενο και το προσωπικό της εφορείας αρχαιοτήτων για την ευκαιρία που έδωσαν στο νησί μας να αποδείξει πως έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί συνέδρια μεγάλων απαιτήσεων. Η Λήμνος διαθέτει τις κατάλληλες υποδομές και την απαράμιλλη φυσική ομορφιά που με την απαιτούμενη στοχευμένη παρουσίαση στις σχετικές αγορές μπορούν να την καταστήσουν προορισμό συνεδριακού τουρισμού.

Από την άλλη πλευρά η αθρόα προσέλευση και συμμετοχή των πολιτών στη χθεσινή παράσταση, καταδεικνύει την αναγκαιότητα ο Δήμος Λήμνου και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου να δουλέψουν σε κοινή βάση και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις ώστε το Αρχαίο Θέατρο της Ηφαιστίας να μην  επαναλειτούργησε ευκαιριακά αλλά να γίνει τόπος φιλοξενίας μεγάλων καλλιτεχνικών δρωμένων σε ετήσια βάση.

Παρακαλώ για τη δημοσίευσή του κατά την κρίση σας

Ελεονώρα Γεώργα

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΜΝΟ

 

Σημ. site ΛΗΜΝΟΣ ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ (limnosNea.gr) Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΝΤΕΛΗ !

Σημ. 2. Βάλτε στους σελιδοδείκτες σας,   το site limnosNea.gr  – ΛΗΜΝΟΣ ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ, για μια συνεχή και όχι τυχαία επαφή.  ΛΗΜΝΟΣ ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ το καθημερινό σας ραντεβού στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button