Λήμνος

Η οδοαρίθμιση φταίει για το Χάος στο Ταχυδρομιο “απεφάνθησαν” τα στελεχη των ΕΛΤΑ

Μύρινα, 20 Ιανουαρίου 2022

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης δέχθηκε την Τρίτη 18 Ιανουαρίου στο Δημαρχείο τη Διευθύντρια Αττικής και Νήσων των Ελληνικών Ταχυδρομείων κ. Χαρά Πασχαλίδου και τον τομεάρχη του οργανισμού κ. Ηλία Παναγόπουλο, με τους οποίους συζήτησε προβλήματα που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα στην παράδοση της αλληλογραφίας στους κατοίκους και τους επαγγελματίες της Λήμνου.

Ο Δήμαρχος ζήτησε από τα στελέχη των ΕΛΤΑ να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες που θα υποστηρίξουν και θα βελτιώσουν το έργο της διανομής της αλληλογραφίας και άκουσε τις προτάσεις τους, μεταξύ των οποίων η βελτίωση της οδαρίθμησης. Τα στελέχη των Ελληνικών Ταχυδρομείων δεσμεύτηκαν ότι θα προβούν σε ενέργειες προκειμένου να επιλυθούν τα προβλήματα στη διανομή της αλληλογραφίας, ενώ και ο Δήμαρχος από την πλευρά του ανέφερε ότι ο Δήμος θα προχωρήσει σε υποστηρικτικές ενέργειες, προκειμένου να συμβάλλει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών και επαγγελματιών.

Η φωτογραφία ειναι απο  ανάρτηση του Παλαιολ. Κυριαζή.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button